nasjonale prøver – resultater 2019

Grødem skole skårer også i år innenfor satt målsetning i nasjonale prøver. Vi ser at den systematiske oppfølgingen sikrer elevene gode ferdigheter innen lesing, regning og engelsk. De som strever med disse ferdighetene har vi identifisert før 5. trinn, og startet arbeidet med.

Vi bruker resultatene fra nasjonale prøver generelt for å justere vår opplæring, men og inn mot den enkelte elev.

Her kan du se hovedresultatene for 2019

3.tr adventsamling

Tradisjonen tro inviterte 3. trinn hele skolen, og foresatte på kvelden, til adventsamling. I år var det nytt innhold med nissefar og nissemor som hadde glemt jula, og reist til syden. Det kan jo ikke gå godt, eller?

En flott forestilling der alle bidro og var på scenen! Takk til barna, og de voksne som fikk dette til

Nettsted for ungepårørende

UngePårørende.no skal være en trygg og god arena for å finne informasjon, filmer, veiledning for hva barna kan gjøre selv for å få det bedre og hvordan de kan søke hjelp til det de ikke kan ordne selv.

Vi tilbyr fagtekster, anonymiserte brev fra barn med pårørendeerfaring, filmarkiv og hjelpetelefon med chat, SMS og e-post.

Informasjonen på siden er alderstilpasset – 17 åringer og 7 åringer har gjerne både ulike ting de lurer på og ulikt behov for detaljert informasjon. Fagtekstene er utviklet av psykiater, og ledende fagperson på barn som pårørende, Anne Kristine Bergem.

endelig fornying av fotballbanen?!

Foreldrene Stig Fjetland, Arlid Grov & Geir Lunde har tatt initiativ til, og nå trolig lykkes med å få oppgradere fotballbanen utenfor skolen. FAU, nærmiljø og elevråd, og nå politikerne, har alle vært involvert og bidratt til dette. Et viktig løft for skolen og nærmiljøet, så dette heier vi videre på!

Området vil da bli utbygget som et Frifotområde. Les mer om saken i Bygdebladet