U.trinn: Fotballturnering

Selv om det mest er nisser, pepperkaker og annet jule-ting som preger oss i disse dager, så har ungdomstrinnet spilt fotballturnering i dag. Jentene spilte mot Harestad og Tasta. Et tap og et uavgjort ble det til slutt, men det var topp innsats og spill – og det er det viktigste!

Her kan du se noen bilder fra turneringen:

3. trinn Adventssamling

Julen er en tid preget av tradisjoner, å hva er vel mer tradisjon her på skolen en Adventsamlingen på 3. trinn? Flott å se alle elevene bidra!

La bilen stå – og barnet gå!

Det er mange som kjører barna sine til skolen, og det gjør det utrygt rundt skolen. Særlig trafikk og avlevering av barn i Fjordsolveien øker risikoen for ulykker. Her er det svakere belysning, ingen avleveringssted og bilene må rygge.

Vi må be alle om å;

• Ikke kjør ned Fjordsolveien, men bruk avleveringssted på p-plass
  • Samkjør gjerne med naboen hvis du må kjøre
  • Bruke refleks (mange elever går i sorte jakker og regntøy)
  • Vær tålmodig i trafikken. Planlegg slik at du ikke skaper farlige situasjoner
  • Husk hjelm for de som sykler

Vi ønsker alle trygge barn, så da må alle ta ansvar for at de kan være det på veien også
På bildet viser den blå streken anbefalt kjøremønster, mens rødt viser farlige områder

Hentet fra google maps

Resultat nasjonale prøver 2018

Resultatene for årets nasjonale prøver er nå klar. Også i år er vi fornøyd med resultatet. Vi ser at elevene får en solid begynneropplæring (1.-4. trinn som prøvene på 5. trinn måler), mellomtrinnet løfter elevene videre (prøven på 8. trinn måler utvikling 5.-7. trinn), og videre utvikling fra 8. til 9. trinn. I sum gode og stabile resultater som viser at elevene får en tilfredsstillende skolegang på Grødem.

Vi ser og at vi har få elever på de svakeste nivåene, noe som betyr at vi lykkes godt med oppfølgingen av de som strever faglig.

Videre bruker vi prøvene på elevnivå for å fange opp enkeltelever som skårer svakere enn forventet, og for klasser/grupper som vi kan tilpasse opplæringen mer for.

Her kan du se hele resultatet med kommentarer

Vinnere av Aftenbladets tegnekonkurranse

Hvert år deltar flere av klassene her på skolen i Stavanger Aftenblad sin tegnekonkurranse. I år fikk vi to vinnere også! Gratulerer til Inger Elisabeth i 2C og Hermine Emilie i 5A!

Bildene er hentet fra Stavanger Aftenblad, hvor du kan se alle tegningene som vant dette året

Farefull opptreden på skoleveien (Torvmyrveien/Fjellheimveien)

Skolen har fått melding fra en buss-sjåfør om at elevene våre opptrer på en farefull måte ved buss-slusen i Torvmyrveien/Fjellheimveien.

Onsdag morgen var det en episode hvor 6 elever fra småskolen gikk i buss-slusen, de flyttet seg bare motvillig, og en av dem slo i bussdøren da bussen seig forbi. Buss-sjåføren forteller oss at dette skjer jevnlig, og at det også hender at elever legger seg ned i slusen, for så å reise seg opp rett før bussen kommer. Han forteller at de ofte kjører gjennom denne slusen med hjertet i halsen.

Vi ber de av dere som har barn som går denne veien om å ta dette opp med barna deres. Vi vil også ta det opp i klassene, og håper gjennom felles anstrengelse at vi vil klare å få stanset dette.

Helsesøster – digital post

Fra 01.11.18 vil alle brev fra helsesøster sendes digitalt ut fra journal. Det vil si at brev/innkallinger nå kan leses i digipost.

De som eventuelt ikke åpner digipost to dager etter mottatt brev vil automatisk få papirbrev i posten.

Linda Veggeberg

Helsesøster

Randaberg kommune

Helsetjeneste barn og unge

Tlf. 51 41 42 70 / 477 97 094

SFO – brukerundersøkelse

Vi i skolefritidsordningen i Randaberg ønsker å gjennomføre en brukerundersøkelse fra 5.-18. november 2018, som henvender seg til foreldre/foresatte til barn på SFO.

Brukerundersøkelsen er et viktig verktøy for å sikre og bedre kvaliteten på tilbudet. For å kunne gjøre dette er det viktig for oss å få tilbakemelding på dine erfaringer med skolefritidsordningen.

Kilde:Pixabay

Brukerundersøkelsen henvender seg til alle foresatte med barn i skolefritidsordningen i Randaberg. Ved å svare på spørsmålene kan du hjelpe oss med å videreutvikle tilbudet. Spørsmålene du skal svare på er i forhold til: trivsel, brukermedvirkning, respektfull behandling, tilgjengelighet, informasjon, fysisk miljø og generelt.

Undersøkelsen sikrer den enkelte anonymitet. I spørreskjemaet er det ikke spørsmål som kan identifisere den som svarer. Den personen som behandler ditt skjema, vil ikke være ansatt på SFO/skole.

Brukerundersøkelsen er elektronisk og gir deg muligheter til å svare på mobiltelefon, nettbrett eller PC.

Dersom du har spørsmål om undersøkelsen kan du ta kontakt med SFO-leder, eventuelt rektor på skolen. Undersøkelsen vil være åpen for besvarelse f.o.m. 05. november t.o.m. 18. november 2018.

Vi håper du tar deg tid til å fylle ut spørreskjemaet 🙂

Takk for hjelpen !

Med hilsen