1.-4.tr trivselsundersøkelsen

Trivselsundersøkelsen er en undersøkelse som skolen selv har laget for elevene på 1.-4. trinn innen områdene mobbing, trivsel og læring.  Det er en enkel utgave av det Elevundersøkelsen spør om på 5. – 10. trinn. Undersøkelsen er justert noe de siste årene etter tilbakemeldinger fra foresatte, elever og lærerne. Det er særlig ord og setninger som kan misforstås som da endres.

Undersøkelsen tas i uka etter høstferien.

Trivselsundersøkelsen er imidlertid ikke anonym. Den svares på hjemme og elevene leverer med navn. Grunnen til dette er at det er en undersøkelse som er mest rettet mot enkeltindividet for å ivareta han/hennes skolehverdag. Resultatene offentliggjøres derfor ikke på samme måte som Elevundersøkelsen som er anonym.

Kilde: Pixabay

Trafikksikkerhet

Fra mandag uke 40 så innfører vi at alle biler skal rygger inn på p-plassen vår. Det er bestemt i AMU, og FAU støttet dette. Tiltaket er synliggjort med plakater.

Vi gjør dette for å øke sikkerheten for de myke trafikantene.

I tillegg vil det komme nytt Parkering forbudt skilt i av/på stigningfeltet på p-plassen. Grunnen til det er at det skaper farlige situasjoner når det står parkerte biler her.

Vi er sammen om alles sikkerhet

5./6.tr Besøk av forfatter Maja Lunde

Alle 5. og 6.klassingene i Randaberg kommune hadde besøk av den kjente forfatteren  Maja Lunde i Varen Kulturscene. Det var nærmere 450 elever og lærere som fikk gleden av å høre henne fortelle både om debutboka hennes    «Over grensen» og serien «Verdens kuleste gjeng». Hun har også skrevet de anerkjente voksen-bøkene «Bienes historie» og «Blå», begge med fokus på fremtidens miljø.

Vi kjente oss heldige som fikk besøk av denne kjente forfatteren. Hun valgte spesielt å komme til oss i Randaberg, siden det var nettopp i Randaberg hun fikk sin første pris  «Over grensen» ble nemlig kåret til Randaberg-boka av 5 klassinger i Randaberg i 2012.  Denne boka blir nå filmatisert. Høydepunktet i Varen, var overraskelsen fra Maja Lunde: Vi ble de første i Norge som fikk sett traileren til filmen som kommer ut februar 2020.

hjelpeorganisasjoner du kan kontakte

Her er noen nettsider og telefonnummer til hjelpeorganisasjoner.

VI ER MANGE SOM ØNSKER Å HJELPE AKKURAT DEG!

● Telefon for overgrepsutsatte ( FMSO) : 80057000 ( Døgnåpen)

● Kirkens SOS : 22400040 ( Døgnåpen)

● Smiso Rogaland : 51971900 ( Åpningstider på hjemmeside)

ER DET BILDER ELLER FILMER AV DEG PÅ NETT SOM DU IKKE ØNSKER?

● Slettmeg.no

● Konsultasjonsteamet ved Statens Barnehus : 22705650

tv-aksjonen 2019

TV-aksjonen NRK 2019 går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Årets aksjon går av stabelen søndag 20. oktober.

Grødem skole holde sin aksjonsuke i uke 40 (NB! det er uken FØR høstferien, ikke etter som vi pleier). Oppfordrer alle til å bidra like positivt som alltid for en viktig sak.

Les mer om aksjonen her

Skjermdump fra blimed.no