10.tr eksamen – muntlig

Det nærmer seg siste eksamen for årets 10. trinn. Her er litt informasjon om lokal gitt eksamen, også kalt muntlig eksamen:

Tirsdag 11. juni

• Elevene møter kl.08.30 på skolen
  • Klokken 08.45 får de praktisk informasjon om eksamen
  • Kl.09.00 gis info om fag de har kommet opp i
  • Resten av dagen får de info om veiledning og råd

Onsdag 12. juni

• Elevene møter k.08.45.
  • Klokken 09.00 får de vite tema/problemstilling.
  • De får veiledning av lærer 15-20 minutt, og jobber ellers med faget sitt+ presentasjon

Torsdag 13. juni

• Eleven møter 30 minutter før oppsatt eksamenstid.
  • Eleven får karakter rett etter eksamen, og er da ferdig for dagen.
  • Sykdom: hvis noen er syk må skolen ha legeattest på dette.
  • Klage? Ta kontakt med inspektør.

LYKKE TIL

Velkommen til grillfest

FAU arrangerer sammen med skolen den årlige grillfesten for elever og foresatte, torsdag 13. juni kl 17.00 – ca 18.30

FAU selger grillmat, kaffe og kaker til inntekt for FAU-arbeidet, mens skolen tar seg av underholdningsinnslag ved elever. I tillegg blir det boksalg i mediateket på mellomtrinnet. Her kan du gjøre gode bokkjøp for en svært rimelig penge. Bøkene selges for 5 kr stk, eller 30 kr for et bærenett. Kun kontant betaling.

Foreløpig ser værmeldingen for dagen fin ut, men dersom været slår seg vrang vil arrangementet bli flyttet innendørs.

Kilde: Pixabay

les!

Her ser dere noen bilder fra når elevene på 7. trinn leste for 1. og 2. klasse. Det en en av de viktige aktivitetene biblioteket gjør for å skape leselyst og nysgjerrighet for bøker.

Øvelse gjør mester, og det gjelder også lesing! Kirsten på biblioteket hjelper alle som ønsker tips til en god bok på skolen, og i ferien!

Sommerferieaktiviteter!

Sommerferieaktiviteter 2019 er et tilbud til deg fra 5. klasse og oppover, der du kan prøve ut aktiviteter du liker eller er nysgjerrig på.

Kanskje du finner deg en ny hobby, eller kanskje du treffer nye venner eller lærer noe nytt. Målet vårt er uansett at du skal få en fin opplevelse.

Vi håper at du vil være med på en eller flere aktiviteter i løpet av sommeren. Du finner mer informasjon om påmelding, priser og aktiviteter i denne brosjyren.

Første mann til mølla – så meld deg på via denne lenken

10.tr eksamenstrekk 2019

Årets eksamen for 10. trinn er nå offentliggjort.
10A – Engelsk
10B – Norsk

Datoer for eksamen:

EksamenForberedelsesdagEksamen
Matematikkonsdag 15.mai
(lokalt bestemt)
torsdag 16. mai 2019
NorskMandag 20. mai+torsdag 16.mai
“norskdag”
Tirsdag 21.mai 2019 Hovedmål
Onsdag 22.mai 2019 Sidemål
EngelskTorsdag 23. mai+Onsdag 22.mai
“engelskdag”
Fredag 24. mai 2019

17. mai

Nasjonaldagen nærmer seg, og med det trengs det litt praktisk informasjon:

• Vi oppfordrer alle elever til å gå sammen med skolen!
  • Grødem skole skal gå ca midt i toget i år. Vi har Randaberg skulemusikkorps foran oss. Vi stiller opp kl. 9.45 på Torvmyrveien. Oppstillingsplass er merket Grødem skole. Toget går kl. 10.00.
  • Alle som går i toget håper vi stemmer i og synger av full hals. Ettersom det blir så høy og fin sang, så er det ikke nødvendig med knall og lignende. Det gjelder voksne og barn.
  • Lærerne går med klassene, men der lærer ikke kan må klassekontaktene gå alene.
  • Her er programmet for 17. mai

Her er årets rute for toget:

Håper alle får en fin 17. mai!

valgfag og fremmedspråk 2019/20

Litt informasjon om valgfagene og fremmedspråk som tilbys til neste skoleår. Frister for endringer og søknad nærmer seg også:

8. trinn
Neste års 8. trinn velger valgfag og fremmedspråk. Valgfaget velges for ett år, mens fremmedspråket velges for tre år (mulig å skifte fremmedspråk hvis det søkes om frem til jul 8. klasse). Elevene og foresatte får informasjon om fagene torsdag 2. mai, og har frist for å velge til 10. mai 2019. Søknadsskjema er digitalt og fås av kontaktlærer.

Mulige valgfag:
– Design og redesign

Mulige språkfag:
– Engelsk fordypning
– Spansk
– Tysk
– Fransk
Skolen vil tilby 2 av fremmedspråkene + engelsk fordypning. De språkene som får flest elever beholdes.

9. trinn
Neste års 9. trinn velger valgfag for de nest to årene. Det betyr at de har fortrinnsrett på å fortsette i samme valgfag i 9. og 10. klasse. Hvis de ønsker får de mulighet til å skifte fag etter ett år, men da må det være plass i gruppene. 9. og 10. trinn har valgfag sammen. Frist 10. mai 2019. Søknadsskjema er digitalt og fås av kontaktlærer.

Mulige valgfag
– Sal og scene
– Natur, miljø og friluftsliv

Fremmedspråk beholder de som før

10.trinn
Neste års 10. trinn har mulighet til å endre valgfag, men viderefører i utgangspunktet det i allerede har. Elevene har fått ut digitalt skjema med frist 10. mai 2019. 9. og 10. trinn har valgfag sammen. Søknadsskjema er digitalt og fås av kontaktlærer.

Mulige valgfag:
– Sal og scene
– Natur, miljø og friluftsliv
– Trafikalt grunnkurs (samarbeid med Harestad)

Fremmedspråkene beholder de som før