Velkommen til Skoleår 2021/22!

Skoleåret 2021/22 starter tirsdag 17. august for elevene:

1.klasse

Begynner første skoledag klokken 09.30 og slutter dagen kl.13.05.

  • Elevene og foresatte møter lærere og ledelsen utenfor 1. klassebygget før elever og lærere går inn i klasserommet. 
  • Foresatte blir med inn i klasserommet første 5 minuttene for å se hvor barnet sitter, hylla og ta bilde av eleven ved pulten om ønskelig. Etter dette vil det bli anledning å samles i kantina på skolen for en kopp kaffe og drøs mellom foreldrene på trinnet.
  • Det er ikke SFO denne dagen i Randaberg kommune (planleggingsdag).

2.-10. klasse

Begynner første skoledag kl.08.15, og har ordinær dag (Trykk her for å se når klassene slutter). Elevene møter ved klasserommet sitt. Det er ikke SFO denne dagen

Resten av uken blir vanlig skole for alle klasser  

 

Klasselister 2021/22

Onsdag 2. juni 2021 5. time (kl.12.20-13.05)

  • Kontaktlærer leser opp klasselistene i neste års 5., 6. og 7. trinn.
  • Grødem skole sender ut klasselistene for neste års 5., 6. og 7. trinn via Visma.

Torsdag 3. juni 2021 (kl.12.20-13.05)

  • Kontaktlærer leser opp klasselistene i neste års 8. trinn.
  • Grødem skole sender ut klasselistene for neste års 8. trinn via Visma.
  • Valgfag og fremmedspråk vil også offentliggjøres samtidig.

 

Det er ikke klagerett på klassesammensetning eller valgfag/fremmedspråk.

 

 

«Sommer i Randaberg» – tilbud om ferieaktiviteter for barn og unge i skoleferien.

Lurer du på hva du skal gjøre i skoleferien? Det skjer mye kjekt i Randaberg i sommer! Du kan delta på fotballskole, tenniscamp, håndballskole, speidersommerferie, re-design eller bli med på e-sport.

 

Det blir også åpent i Randaberg Arena i hele sommer. Hele hallen blir en aktivitetspark. Du kan være med på frisbeegolf, badminton på gress, boblefotball, fotballtennis og mye mer. Tilbudet er gratis for alle under 16 år!

Fritidsavdelingen i Randaberg kommune har tilbud om aktiviteter i uke 27 for 5.trinn og opp. Bli med på SUP, Ridning, Air By Bolder eller trial!

Småjobbsentralen formidler småjobber mellom ungdom og privatpersoner, og har åpent i uke 26, 27 og 28, for deg som er 13 år og eldre. Det blir mulighet for playstation, 3D print og andre aktiviteter i åpningstiden.

Her kan du lese mer om alle tilbudene.

Noen kan ønske å delta, men blir hindret av familieøkonomi. Alle tilbudene har friplasser. Ta kontakt med avdeling fritid, eller arrangøren av de ulike tilbudene – så finner vi en løsning.

 

Fantastisk feiring av 17. mai på Grødem skole

Dette var kjekt!

Grødem skole sin egen 17. mai feiring ble en suksess! Pølser, leker, tog, korps (!), og is fikk vi, men det viktigste av alt glade barn og voksne. Til og med en hilsen fra Bent Høie, ordføreren og elevene på 10. trinn fikk vi. Det var gøy!

Takk til alle som var med å lage dagen, og spesielt takk til elevrådet med Benedicte og Nina i spisse.

«Me fekk te det utroliga – i samen!»

Her kan du se litt bilder fra dagen (trykk på les mer)

 

 

Les mer

Skolene i Randaberg fortsatt åpne og på gult nivå

Møtet i dag om smittevern i vår region konkluderte med at Stavanger kommune sine barnehager og skoler går til rødt nivå. Det gjelder ikke skolene i Randaberg kommune. Årsaken til det er lavere smittetall og per nå ikke utbrudd på skolene.

 

De nye versjonene av koronaviruset er mer smittsomme, så vi oppfordrer til å være nøye med avstand, håndvask og at alle med symptomer holdes hjemme inntil negativ test er bekreftet.

Ved utbrudd eller økte smittetall vil det fortløpende bli vurdert strengere tiltak også for skolene i Randaberg.

 

Skolen holder åpent som vanlig

Bestill time hos helsesykepleier på nett

Helsesykepleierne i Randaberg kommune vil i løpet av de neste ukene åpne opp for timebestilling på nett.

Dette gjelder i første omgang for elever i grunnskolene. Både foreldre og elever kan bestille time.

– Vi stiller noen timer disponible for bestilling på nett. Timebestilling vil også foregå som tidligere via telefon eller «drop in», til tross for at vi står som opptatt på nett, sier Linda Veggeberg, helsesykepleier i Randaberg kommune.

Via «Helsesykepleier» på skolens nettsider kommer foreldre og elever direkte til bestillingssiden.

Lenke til å bestille timer ligger også under helsesykepleier i venstremenyen til skolen

5.tr Anmeldere for Bokslukerprisen

5B på Grødem Skole er en av ca. 30 klasser på mellomtrinnet i hele Norge, som nå er anmelderklasse for bøker som skal utgjøre høstens Bokslukerpris. Oppdraget går ut på at vi skal hjelpe til med å lese og vurdere noen av de aller nyeste bøkene, for å se hvilke titler som er gode nok til å få plass i høstens antologi. 60 ulike titler er fordelt og sendt ut til anmelderklassene. Av disse har vi fått tilsendt 15 titler. Til slutt er det 10 titler som slipper gjennom nåløyet, basert på klassenes vurderinger.

Antologien skal inneholde smakebiter fra 10 nye bøker for aldersgruppen 9-12 år og sendes rundt skolestart til klasser på mellomtrinnet som melder seg på prosjektet.

Høsten 2020 deltok ca. 125 000 mellomtrinnselever, så Bokslukerprisen når ut til veldig mange. Også Grødem Skole har vært deltakere i flere sesonger.

 

5B er nå godt i gang med lesing og skriving av anmeldelser. Noen bøker er allerede favoritter, mens andre bøker ønsker vi ikke å se i Bokslukerprisen. Vi synes det er veldig kjekt å få lov til å være med å påvirke hvilke 10 bøker som blir valgt ut til høstens Bokslukerpris.

Vil du se flere bilder, trykk på les mer

Les mer

1 2 3 13