1.tr Sirkus!

I dag besøkte «Randaberg Sirkus» skolen vår. Det var hunder, klovner, jungeldyr, sang og sirkusdirektør. Alt som skal til i et ekte sirkus! Her kan du se noen bilder fra dette.

P.S. Dyrene på sirkuset så ut som de hadde det veldig godt.

Sommerles – oppstart 1. juni!

Sommerles.no er en digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser!

Skjermdump fra sommerles.no

Vil du vite mer om Sommerles? Se altom.sommerles.no

Bli med du også!

17. mai – glede og samhold

Takk til alle elever, klassekontakter og lærere som gikk i toget på 17. mai! Det er utrolig viktig tradisjon vi endelig fikk ta opp igjen. Flott vær, samhold og god stemning!

17. mai 2022

17.mai står for døren, og vi håper på en fin dag med et flott barnetog. I Randaberg har vi en ordning med lærerdeltakelse i toget, men vi synes det er kjekt om foreldre også er med og går, sammen med lærere og elever denne dagen.

I mange av klassene våre går altså lærerne med elevene i toget, men det er noen klasser der lærerne ikke har anledning til å være med, og der blir klassekontaktene alene. 

Klassefanene kan hentes i vestibylen på gamle Harestad skole-Administrasjonsfløy- i god tid før toget stiller opp.

Vi stiller opp i skolegården/ Torgmyrveien kl 09.45. Toget går kl 10.00. Grødem skole skal gå ganske langt framme i toget i år, som gruppe nr. 6 (bak kommunestyret).

 

Toget går i år til Vistestranden. 

Sikkert ikke nødvendig med denne infoen, men: 17. maitoget skal være fritt for knall og andre smellsaker. 

Vi ønsker med dette alle en god feiring av dagen! 

Noen viktige datoer

Vi minner om disse datoene:

  • 16. mai: Planleggingsdag for skole, så skolen er stengt. SFO har heldagsåpent.
  • 17. mai: Skole stengt, men vi møtes i feiringen av nasjonaldagen.
  • 26. mai: Skole og SFO stengt på grunn av Kristi himmelfart
  • 27. mai: Planleggingsdag for skole, så skolen er stengt. SFO har heldagsåpent.
  • 6. juni: Skole og SFO stengt på grunn av 2. pinsedag
  • 23. juni: Siste skoledag

    Obs! Goa og Harestad slutter onsdag, mens Grødem skole slutter torsdag 23. juni grunnet flyttet planleggingsdag.

Naturfag + KRLE = kyllinger

I læreplanen for naturfag skal elevene lære om god dyrevelferd og hvordan de kan ivaretas. I tillegg skal elevene lære om kristne høytider. De to målene får elevene en praktisk og nær tilnærming til ved å følge klekking av kyllinger på skolen. 

Hvor lenge ligger kyllinger i egget?

Hvorfor har vi påskekyllinger?

Det er to av spørsmålene elevene få svar på, men kanskje like viktig så får de se og følge prosessen fra egg til kylling. Det kjekkeste? Holde kyllingene og bare nyte det!

Takk Torger for at du gir elevene det lille ekstra

 

SFO plass fra august 2022

Søknadsfristen for SFO for 1.klassinger er felles for alle skolene i Randaberg. Fristen for å søke SFO-plass er 1.april, og dere søker gjennom Visma FLYT skole.

 

Alle elever som skal ha SFO-plass på 1.trinn fra høsten 2022 får gratis 60% SFO-plass og redusert betaling for 100% SFO-plass. Dette gjelder foreløpig kun i 1.klasse.

1.tr. 100 dagersfest

Visste du at elevene i 1. klasse har gått 100 dager på skolen alt? Det har selvsagt lærerne på 1. trinn kontroll på og la opp til fest i alle klassene denne uken!

Festen bestod av aktiviteter som hadde med 100 å gjøre; Tre 100 perler på streng, stable 100 kopper , hoppe 100 hopp, løpe rundt bygget-klarer vi 100 til sammen?, tre 100 cheerios på snor, lage bilde av «Meg selv som 100 åring» for å nevne noen. Knall kjekk dag! Bare glade og fornøyde unger, og blide, men litt travle voksne. Helt supert!

Her kan du se bilder fra 1A sin fest

Trykk på «les mer» hvis du vil se alle bildene

Les mer

1 2 3 15