Ny på skolen?

Er du ny på Grødem skole så har vi samlet litt informasjon her som vi håper kan være til hjelp. Lurer du på noe, eller ikke finner informasjon, så ta kontakt direkte med skolen. Det er alltid starten på et godt samarbeid.

Ny 1. klasse

Ny skole, og nye klasser er alltid spennende. Grødem skole har tatt imot nye 1. klassinger fra 1974, og vi har gode rutiner for dette. Disse rutinene og samarbeid med barnehagene gjør at overgangen blir fin for alle.

Vi håper dere foreldre snakker med barna deres om alt det positive med skole, og at det er naturlig å være litt spent/nervøs. Når de kommer på skolen vil de bli tatt vel imot i gode klasser sammen med mange andre kjekke barn og trygge, dyktige, varme voksne. Overgangen fra barnehage til skole skal vi sammen gjøre god. “Me kan få til det utroliga – i samen”.

Flyttet til skolen

Av og til må vi flytte på oss, og da blir det ny skole. Hvis du skal flytte til Grødem så håper vi at du kommer til å trives hos oss!

Før du flytter:

  • Ta kontakt med skolen barnet går på, og be de sende flyttemelding. Viktig at den inneholder kontaktinfo og personalia til foresatte (personnr, tlfnr, e-post, ny adresse, og hvem flytter). Signer også tillatelse til at skolen kan sende informasjon de har til oss.
  • Ta kontakt med oss via mail eller telefon

Hvis du flytter til Randaberg, men ikke hører til skolekretsen til Grødem skole så må du søke om å få begynne på her. Da søker du til skolekontoret i kommunen.

Når kan du begynne?

Det bestemmer vi i dialog med dere. Ofte passer det best at det er etter en ferie, men det kan også skje raskt. Uansett så er det viktig for oss at vi får informert klassen, satt klart en pult og andre forberedelser slik at du føler deg velkommen!

Hvis du ønsker så kan du besøke klassen eller skolen før sommeren hvis du skal begynne ved nytt skoleår. Det avtales med ledelsen.

Digital omvisning på skolen

De fleste av oss har brukt Google maps for å finne en adresse eller destinasjon de skal til, men hadde det ikke vært kjekt å kunne gå inn i bygningene også? Nå er det mulig på Grødem skole! Bruk lenken til Google maps, søk opp skolen og slipp Googlemannen der du vil gå. Deretter bruker du pilene for å vandre videre.