God sommer!

Vi vil takke alle foresatte, lærere, andre voksne på skolen, og ikke minst elevene for ett fint skoleår, og ønsker dere alle en god sommer!

En fin og nyttig aktivitet å ta med seg inn i sommeren, er å lese. «Lesemuskelen» er en ferskvare som må trenes og holdes ved like. I Stavanger Aftenblad kunne vi lese at de som ikke leser i sommer kan risikere å rykke tilbake til nivået de var rundt påsketider. Kanskje, kanskje ikke kan vi tenke – men hvorfor ta sjansen når lesing er gøy!
Sommmerles er en kjekk konkurranse vi oppmuntrer til at alle elever deltar på. Sjekk det ut på www.sommerles.no

Skolestart: Mandag 19. august 2019
1. trinn: Møter klokken 09.30 og er ferdig klokken 11.00. SFO er åpent etter dette.
2. til og med 10. trinn har vanlig skoledag (start 08.15)

Påmelding til feriesfo i august

Da nærmer dette skoleåret seg slutt. Og vi er godt i gang med å planlegge neste skoleår. I den forbindelse trenger vi en oversikt over når hver enkelt elev starter opp i august. SFO starter 1 august 2019, vi holder åpent tilogmed onsdag 14 august. 15 og 16 august er planleggingsdager. Første skoledag er mandag 19 august.

For å melde på/av ferie sfo , trykk her

Informasjon om kontaktlærere skoleåret 2019/2020

1. trinn Turid Marie Vistvik Bø, Laila Vestvik og Anne Slettemoen
  2. trinn Åshild Helgeland Hauge, Gry Elin Tunge og Solveig Olsen
  3. trinn Anette Stranden og Monica Bjørnestad Ellingsen
  4. trinn Henriette Monstad Ødegaard og Kine Aurbakken Vistnes
  5. trinn Rebekka Sele og Margrethe Dørheim
  6. trinn Anita Tungland og Elisabeth Olsen
  7. trinn Kjell Rune Fjellheim og Ingeborg Stautland
  8. trinn Stig Larsen og Nina Karin Frafjord
  9. trinn Renate Slettevold og Eirik Hansen
  10. trinn Aina Ertenstein og Ingeborg Namtvedt

Morgensamling

I dag hadde disse flotte elevene på 1. trinn sin første morgensamling. Allrommet var fylt til randen av elever, foreldre og besteforeldre. Kjempekjekt at så mange tar seg tid til å dele denne stunden med elevene på trinnet!

Elevene viste fram mye av det de har lært dette året. De sang på både engelsk og norsk. De hadde til og med lært om diftonger! Det var rett og slett en imponerende forestilling. Tusen takk skal dere ha, både elever og lærere. Når programlederen avsluttet med å si at han håpet vi hadde kost oss, så kan vi skrive under på det. Vi koste oss!

Vi ønsker alle en fin helg!

påmelding til ferie sfo i juni og langdag 21 juni.

Skoleferien nærmer seg med stormskritt og i den forbindelse trenger vi i sfo en oversikt over hvem som skal være i sfo fredag 21 juni og i uke 26. Det er viktig at alle gir en tilbakemelding , selv om barnet skal ha fri. De som har 60% plass, kan benytte seg av sine tre faste dager. Frist for påmelding er 31 mai. Det er kun påmeldte barn som har tilbud om opphold i sfo i skoleferier.

for å melde på/av ditt barn , trykk her

FAU inviterer til temakveld: «Delbart»

Onsdag 15.mai kl 17.30 inviterer skolens FAU til årlig temakveld i kantinen på Goa skole.

Politiet lanserte i 2019 et undervisningsopplegg til ungdomsskoleelever for å forebygge deling av seksualiserte bilder. Undervisningsopplegget har fått navnet «Delbart?» og er utviklet fordi dagens ungdom lever på mobilen og bruker apper som legger til rette for bilder, video og deling. Dessverre innebærer også denne delingskulturen at unge tar – og sprer – seksualiserte bilder og videoer av seg selv og av andre.

Målgruppe: Ungdom i alderen 13-16 år og deres foreldre
Målsetting: Å forebygge ulovlig bildedeling og seksuelle overgrep blant ungdom.

For å oppnå dette ønsker vi å bidra til økt bevissthet og kunnskap om tema, slik at målgruppen settes i bedre stand til å ta gode valg og håndtere situasjoner som oppstår.

Undervisningsopplegget er en interaktiv opplevelse. Politiet vil vise frem filmsnutter som skildrer ulike dilemma som gjelder bildedeling. Elevene tar stilling til spørsmålene og svarer anonymt på mobilen ved hjelp av den digitale plattformen LearnLab. Politiet leder undervisningen, og gjennomgår og kommenterer resultatene. Foresatte får samme budskap på foreldremøte, i tillegg til råd om hvordan de kan gi hjelp og støtte.

Vel møtt!

Invitasjon til Foreldremøte

Levekårsundersøkelsen Ungdata 2019, Ung i Rogaland, er gjennomført for fjerde gang på ungdomstrinnene i Randaberg kommune. Første gang undersøkelsen ble gjort var i 2010 og er siden gjennomført hvert 3. år.

Hva SPURTE vi om i UNGData?

• Forhold til skole, venner og foreldre
  • Fritid og fritidsaktiviteter
  • Helse, trivsel og livskvalitet
  • Mobbing
  • Regelbrudd, vold og rus

Resultatene har kommet og KoRus-Vest Stavanger vil presentere hovedfunn fra undersøkelsen. Foresatte ved alle tre grunnskolene i Randaberg inviteres til denne presentasjonen.

Dato: mandag 3. juni 2019

Klokken: 18:00 – 19:00

Sted: Varen, Randaberg kulturscene

Velkommen!

VI GJØR HVERANDRE GODE

I april skal vi tenke ekstra på hvordan vi kan gjøre hverandre gode. Det hadde elevene på 5. trinn en morsom vinkling på i dag. De hadde ordnet seg med en «dobbeltgjenger» som både skulle sminke, frisere, hjelpe med smøring av mat og andre dagligdagse ting. Tanken deres var at de på en humoristisk måte kunne vise måter å hjelpe hverandre på. At maskaraen havnet på kinnet, og sjokoladepålegget over øynene vakte mye latter i salen. Takk til 4. trinn for et kreativt påfunn! De avsluttet med en flott sang om vennskap. Det er en god og viktig påminnelse til oss alle, det er lurt å jobbe for et godt og inkluderende vennskap. Vi ønsker alle en fin helg, en helg der vi tenker ekstra på hvordan vi kan gjøre hverandre gode.