Luciafeiring

 

En dag på etterskudd feiret vi Lucia her på Goa skole. Da er det tradisjon at 6. trinn  opptrer på morgensamlingen. Dette året var det både nydelig sang av kor og solister, og flott diktlesing. Senere på dagen kom elevene på besøk i klasserom og personalrom for å dele ut egenproduserte lussekatter.

Tusen takk til dere alle både for flott morgensamling og for deilige lussekatter!

Morgensamling

Det var 3. trinn som denne fredagen førte oss inn i adventstiden og julestemningen. Det første adventslyset ble tent, og lystenningen ble etterfulgt av «Legenden om de fire adventslysene». Deretter fikk vi høre tre fine sanger, «Sledetrall», «Tenke på en venn» og «Snowflake», – alle med innhold som passer godt i adventstiden. Mens klassen sang «Snowflake», fikk vi også se en koselig film som passet til innholdet i sangen.
Takk til 3. trinn for en flott morgensamling!

Goa-salget

VELKOMMEN TIL GOA-SALGET

Vil du kjøpe, selge, eller kanskje bytte?

Goa skole onsdag 21.11 kl 17.30-20.00

Bilderesultat for lekerBilderesultat for skøyter

Nå har du muligheten til å gjøre gode kupp, selge det du har vokst fra eller ikke trenger lenger.

Det blir salg av saft, kaffe og kaker. Inntektene går til 8. trinn.

Bilderesultat for kaker

Til dere som ønsker å selge: Møt opp fra kl 17.00.

VELKOMMEN!

Påmelding til juleferien i SFO 2018

Julen nærmer seg fort og i den forbindelse trenger vi i SFO tilbakemelding på hvem som skal være i SFO i juleferien. Det er viktig at alle svarer, selv om barnet skal ha fri, slik at vi får en fullstendig oversikt over hvor mange som skal være i SFO. Bemanningen blir satt opp utfra antall påmeldte barn. Det er kun påmeldte barn som har tilbud om SFO, de som har 60% plass kan benytte seg av sine tre faste dager.

 

Frist for påmelding er 01.12.2018.  Påmelding skjer via å trykke her

Morgensamling

For en morgensamling vi fikk være med på i dag! Elevene på 4. trinn fikk vist seg fram med mange varierte innslag. Å starte dagen med fiolinspill og Vivaldi er jammen ikke feil. At soloinnslagene så fortsatte med to musikkstykker på althorn før vi fikk høre en nydelig sang fra Eritrea, var veldig fint!

Til slutt setter hele trinnet i gang med et flott potpourri, mange sanger og mye å lære utenat! For en gjeng! Tusen takk skal dere ha, både elever og lærere!

Ønsker alle en fin helg!

TV-aksjonen på Goa skole

Hele denne uka har Goa skole hatt ulike aktiviteter til inntekt for TV-aksjonen.

Det har vært kaféer, utlodning, matsalg og jobbing i hjemmet. I klassene er det jobbet med undervisningsopplegg for å lære mer om Kirkens bymisjon. Som avslutning på aksjonsuka, hadde 6. trinn en flott morgensamling. De viste små skuespill som fortalte hva pengene skulle brukes til. Hele klassen fremførte «Lean on me», flinke elever og nydelig sang. Det mest spennende kom til slutt, da ble vinnerne i utlodningen offentliggjort. Totalt har Goa skole samlet inn 35 162,-  til aksjonen. Det er kjempeflott! Tusen takk til alle sammen!

Warpzone inviterer til foreldreforedrag om barn og dataspill

I forbindelse med arrangementet i uken som kommer ønsker Warpzone foreldre velkommen til et foredrag for dem som ikke spiller selv, men som ønsker å få et bedre innblikk i spillernes verden for lettere å kunne involvere seg i barnas spillhverdag. Det skal foregå i det store møterommet til arenaen rett ved inngangen i Randaberg Arena mandag 8. oktober fra 19:00 til 21:00.

Blant emnene som blir tatt opp er:

  • Er noen spill «farligere» enn andre
  • Grensesetting
  • Hva er MoBA og FPS-spill
  • Hvorfor må du abonnere på spilltjenester for å spille online
  • Hva går de ulike spillene egentlig ut på
  • Spill som sosial arena
  • Hva betyr de rare ordene og uttrykkene som spillere bruker seg imellom
  • Kjørereglene som gjelder i spillverdenen

Foredraget holdes av Morten Frankrig fra Altibox. Morten, eller «DarthOstepop» som han kalles i spillmiljøet, er en lidenskapelig gamer på 43 år. Til daglig jobber han som produktsjef for opplæring i Altibox.

Morten er selv far til to tenåringer og gift med en utrolig tålmodig kone. I tillegg er han en engasjert teknologientusiast og Wifi-ambassadør og erfaren foredragsholder. Gjennom sine 25 år som aktiv gamer har Morten god kjennskap til spillmiljøet. Han spiller fremdeles aktivt online, men går heller ikke av veien for å spille mindre, obskure spill i Indie-klassen.

Med sin unike erfaring med så vel PC- som konsollspill, kan Morten gi et verdifullt innsyn i en verden der mange voksne føler seg fremmedgjort. Gjennom sitt foredrag lærer han deg mer om gaming-trender, spill, begreper og grensesetting.

Engasjer deg i barnas hverdag. Benytt denne anledningen til bedre å forstå hvilken verden barna lever i, så du lettere kan føre en meningsfylt dialog med barna dine.

Deltakelse er gratis. Du kan melde deg på ved å gå inn på arrangementets Facebook-side og trykke «Skal«.

Markering av Verdensdagen psykisk helse

Invitasjonen til temakveld går til alle foresatte på ALLE trinn.

Temakveld/foredrag er i anledning markering av Verdensdagen psykisk helse, og er en årlig begivenhet som kommunen samarbeider med Randaberg Videregående om. Til orientering samarbeider vi også årlig med skolene om foredrag med samme foredragsholder for alle elever 10. trinn + 2. trinn ved Randaberg VGS tidligere  på dagen (kl. 14:00–15:00). Noe av tanken bak dette er at de eldste ungdommene på grunnskolen/elever VGS og foresatte hører de samme tingene – et godt utgangspunkt for å prate om tema på hjemmefronten. Men foredraget er ÅPENT FOR ALLE, og det kan være kjekt å få med seg uansett hvilket trinn barna går.

Sted for foredragene er: Varen – Randaberg kulturscene.

 

Årets tema for Verdensdagen psykisk helse er «Vær raus», og oppfordrer oss alle til å vise raushet i hverdagen. Å være raus med seg selv og andre kan bidra til god psykisk helse. Raushet handler om å gi noe uten å forvente noe tilbake. Det dreier seg om at vi er ulike, at vi ikke er perfekte, og gi rom for egne og andres ulikheter. Et raust samfunn styrker oss alle.

1 2 3 6