VELOMMEN TIL SKOLEÅRET 2022/2023

Velkommen til første skoledag torsdag 18. august. Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

Alle elever på 2. til 10. trinn møter 08:15 og har full skoledag. 1.trinn møter ved flaggstanga i skolegården 09:30. For førsteklassingene er morgen- SFO stengt denne dagen.

Vi minner om at SFO har planleggingsdag mandag 15. og tirsdag 16. august.

Vi ses:)

Skolemelk

Hvis du ønsker at barnet ditt skal ha skolemelk må det bestilles via Skolelyst (TINE).

Ved å opprette en profil på Skolelyst.no kan du enkelt registrere barna dine, legge inn bestillinger og følge med på ordren, samt se ordrehistorikk. Du kan betale månedlig eller hele beløpet med en gang. Det koster ikke noe ekstra dersom du ønsker å betale månedlig.

Det kan ta opptil 14 dager fra bestilling til første levering så det anbefales å gjøre dette så snart som mulig.

SFO-oppstart i august

SFO har feriestengt i hele juli, og starter opp igjen 1.august.

Trykk her for oppstartsinformasjon på SFO for de som skal begynne på 1.trinn. Denne informasjonen vil alle 1.klassinger også motta i posten i løpet av uke 26.

Trykk her for oppstartsinformasjon på SFO for 2.-4.trinn.

Minner alle om at 15. og 16. august er planleggingsdager på SFO.

God sommer!

VI trenger flerE natteravner

Vil du bli med å gå natteravn i Randaberg? Ved å sette av en kveld i halvåret (eller mer om du ønsker det) til å gå natteravn så opplever du:

– at du er med å skape et enda tryggere oppvekstmiljø i Randaberg.

– å bli bedre kjent med andre foreldre/foresatte.

– å bli bedre kjent med ungdommer og få et godt innblikk i de unges verden.

Våg å bry deg – våg å være voksen

Ta kontakt med FAU leder på skolen om du er interessert eller gå inn på www.natteravn.no  for mer informasjon

Smidig, trygg og effektiv levering av våre håpefulle

For å unngå trafikkfarlig situasjoner, unødvendig kø og lang ventetid oppfordrer vi alle kjørende foreldre til å bidra til god flyt ved levering. Nedenfor er tips som kan bidra til tryggere og mindre kaotiske minutter før det ringer.

• Ved levering: Parker bilen på oppmerkede plasser mot nord. Da slipper du dårlig samvittighet for de som står i kø oppover Goaveien, og har god tid til å ønske dine håpefulle en god dag!
  • Må du bruke avstigningsfeltet, så kjør laaaangt fram!
  • Vennligst ikke forlat bilen parkert på avstigningsfeltet.
  • Hvis det er mulig; bruk beina eller sykle til skolen!