Høsttur for mellomtrinnet

I dag har vi vært på sykkeltur til Nore Sunde i Stavanger. Turen gikk via Kielland-monumentet, hvor vi fikk litt påfyll med historie, før vi sykla videre til det nye byggefeltet på Nore Sunde. Der var det både fotballbane, sandvolleyballbane og forskjellige lekestativer. Hjemturen tok vi via Hålandsvatnet. Alt i alt har vi hatt en flott tur i nydelig vær.

Takk for turen til både elever og ansatte.

Velkommen alle femteklassinger og foreldre

Denne gjengen er vi så heldige få være lærere til. De gjorde en kjempejobb i dag med å synge for 1. klasse. Siden skolene nå er på grønt nivå, får årets femteklasse være faddere for førsteklasse slik som har vært vanlig. Det kommer til å bli bra, men det tar noen dager før vi kommer igang med det . Veldig kjekt å hilse på de i dag, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem .
Det blir mange lærere på trinnet dette året. Her er en liten oversikt.
Kuh: Nina Fossbekk og Wenke Jæger Folkestad
Krle, Engelsk og Gym/Svøm: Eirik Hansen
Styrk Norsk og Matte : Liv Våland
Musikk: Kjell Rune Fjellheim
Miljøterapaut : Hilde Merete Moi
Kontaktlærere : Willlem Drivflaadt og Margrethe Dørheim

Påskekos

Vi har hatt to fine dager med tur på 5.trinn. Herlig gjeng, som er flinke å aktivisere seg og ha det fint sammen.

Her ser dere noen bilder fra eggkoking ved Hålandsvannet og tur til sentrum.

Vi vil ønske alle en god ferie. Så håper vi at vi snart kan få være mer sammen med de vi ønsker og er glade i.

Smidig, trygg og effektiv levering av våre håpefulle

For å unngå trafikkfarlig situasjoner, unødvendig kø og lang ventetid oppfordrer vi alle kjørende foreldre til å bidra til god flyt ved levering. Nedenfor er tips som kan bidra til tryggere og mindre kaotiske minutter før det ringer.

 • Ved levering: Parker bilen på oppmerkede plasser mot nord. Da slipper du dårlig samvittighet for de som står i kø oppover Goaveien, og har god tid til å ønske dine håpefulle en god dag!
 • Må du bruke avstigningsfeltet, så kjør laaaangt fram!
 • Vennligst ikke forlat bilen parkert på avstigningsfeltet.
 • Hvis det er mulig; bruk beina eller sykle til skolen!

Foreldremøte

Velkommen til foreldremøte på 5.trinn

tirsdag 8.september kl. 18.00 i allrommet.

 Vi kommer til å snakke om følgende punkter:

 • Informasjon fra rektor
 • Nye lærere
 • Klassemiljø
 • Spisepauser
 • Litt om fag
 • Leksehjelp
 • Chromebook
 • Valg av nye klassekontakter
 • Eventuelt

På grunn av smittevern må vi be om at det kun kommer en foresatt fra hver husstand. Elever med to bostedsadresser kan stille med to foresatte. Fint om vi kan få en tilbakemelding innen fredag 4.september på hvor mange som kommer. Saker til eventuelt er det fint om vi får beskjed om på forhånd.

Henting av gjenglemte klær

Et nytt skoleår er i gang og høsten begynner å komme. Etter forrige skoleår ligger det store melder gjenglemte klær som savner sine eiere. Klærne er nå lagt ut i allrommet. Disse vil ligge til torsdag 27. august.

Det vil i denne perioden, tidsrommet 14:00 til 16:00 å komme for å se om dere eier noe av dette. For å ivareta smittevern, ønsker vi at dere spriter hender og holder avstand til andre mennesker. Vi håper med dette at vi kan bli kvitt mye fint tøy som bare har blitt liggende.

Til slutt vil vi oppfordre dere om å merke alle klær og sko med navn og etternavn. Da har vi en mulighet for å finne rett eier om noe skulle glemmes igjen i fremtiden.

1 2