En flott dag i Vitenfabrikken

Vi er stolte over de fem lagene fra Goa som viste seg fram under lørdagens finale i First Lego League på Vitenfabrikken. Goa Invincibles stakk av med Teknologiprisens gjeve 3.plass. Det ble også 3.plass i kategorien Kjerneverdier av laget vårt Cyber Brains. Og som om det ikke var nok var Goa Invincibles et av fire nominerte lag til årets Champion. Championprisvinneren får reise til skandinavisk finale, og selv om vi ikke nådde helt opp er det gøy å bli nevnt i så celebert selskap!

FInaledag i First league på lørdag!

Lørdag 13.november braker finalen i First Lego League løs på Vitenfabrikken i Sandnes. Elevene på 8.trinn og valgfaget Programmering har forberedt seg i 8 uker, og er klar for en dag med dommerpresentasjoner og konkurranse i programmering. Vitenfabrikken har gratis inngang for alle denne dagen, så det er bare å ta med familie, søsken og venner. Vær med på å skape god stemning og hei fram Goa på en av de kjekkeste dagene i året! Program finner du HER.

Aktivitetsdag på ungdomstrinn

I dag fikk vi endelig gjennomført en aktivitetsdag sammen med elevene på 8. til 10. trinn. Denne gangen gjennomførte vi aktivitetsdagen ved gapahuken ved Hålandsvatnet.

Elevene ble klassevis delt inn i grupper hvor de gjennomførte ulike lagaktiviteter. Det blir kunngjort en vinnergruppe i morgen (onsdag 16. juni) når vi får talt opp svarene til hvert enkelt lag.

Oppdatering: Vi har gått gjennom svarene og poengtavlene siden tirsdag. Den gruppa med flest poeng er Hedda, Maja, Vetle, Othilie, Jens, Jenny, Monthakan, Emma, Kristian FL, Inger, Tuva, Mathilde, Nikolai, Bendik og Linea fra 10. trinn.

Takk for turen, alle sammen.

Edderkoppnettet
Lage ord vha. kroppene våre
Papirflykonkurranse
Kunnskapsquiz
Naturbingo
Rebus i skogen

Her er flere bilder fra aktivitetsdagen.

Smidig, trygg og effektiv levering av våre håpefulle

For å unngå trafikkfarlig situasjoner, unødvendig kø og lang ventetid oppfordrer vi alle kjørende foreldre til å bidra til god flyt ved levering. Nedenfor er tips som kan bidra til tryggere og mindre kaotiske minutter før det ringer.

  • Ved levering: Parker bilen på oppmerkede plasser mot nord. Da slipper du dårlig samvittighet for de som står i kø oppover Goaveien, og har god tid til å ønske dine håpefulle en god dag!
  • Må du bruke avstigningsfeltet, så kjør laaaangt fram!
  • Vennligst ikke forlat bilen parkert på avstigningsfeltet.
  • Hvis det er mulig; bruk beina eller sykle til skolen!

Henting av gjenglemte klær

Et nytt skoleår er i gang og høsten begynner å komme. Etter forrige skoleår ligger det store melder gjenglemte klær som savner sine eiere. Klærne er nå lagt ut i allrommet. Disse vil ligge til torsdag 27. august.

Det vil i denne perioden, tidsrommet 14:00 til 16:00 å komme for å se om dere eier noe av dette. For å ivareta smittevern, ønsker vi at dere spriter hender og holder avstand til andre mennesker. Vi håper med dette at vi kan bli kvitt mye fint tøy som bare har blitt liggende.

Til slutt vil vi oppfordre dere om å merke alle klær og sko med navn og etternavn. Da har vi en mulighet for å finne rett eier om noe skulle glemmes igjen i fremtiden.

1 2