UTDANNINGSMESSe for 9. og 10.trinn

Det blir Utdanningsmesse på Varen for 9. og 10.trinn torsdag 25.november kl. 17.30 – 21.00.

Ansatte og elever fra 14 ulike videregående skoler i distriktet, samt
opplæringskontor for flere bransjer kommer til Randaberg torsdag 25.
november for å gi dere elever mulighet til å få svar på spørsmål om
videre karrierevei.
Alle 15 utdanningsprogram er representert denne kvelden.
Oppmøtet er obligatorisk for dere elever, og vi oppfordrer også
foreldre/foresatte til å komme sammen med ungdommen. Tidsplanen for
Utdanningsmessen 2021 er:

  1. trinn kl. 17.30 – 19.00

Goa og Grødem: kl. 17.30 – 18.15
Harestad: kl. 18.15 – 19.00

  1. trinn kl. 19.00 – 21.00

Goa og Grødem: kl. 19.00 – 20.00
Harestad: kl. 20.00 – 21.00

Se invitasjon her:

Aktivitetsdag på ungdomstrinn

I dag fikk vi endelig gjennomført en aktivitetsdag sammen med elevene på 8. til 10. trinn. Denne gangen gjennomførte vi aktivitetsdagen ved gapahuken ved Hålandsvatnet.

Elevene ble klassevis delt inn i grupper hvor de gjennomførte ulike lagaktiviteter. Det blir kunngjort en vinnergruppe i morgen (onsdag 16. juni) når vi får talt opp svarene til hvert enkelt lag.

Oppdatering: Vi har gått gjennom svarene og poengtavlene siden tirsdag. Den gruppa med flest poeng er Hedda, Maja, Vetle, Othilie, Jens, Jenny, Monthakan, Emma, Kristian FL, Inger, Tuva, Mathilde, Nikolai, Bendik og Linea fra 10. trinn.

Takk for turen, alle sammen.

Edderkoppnettet
Lage ord vha. kroppene våre
Papirflykonkurranse
Kunnskapsquiz
Naturbingo
Rebus i skogen

Her er flere bilder fra aktivitetsdagen.

Smidig, trygg og effektiv levering av våre håpefulle

For å unngå trafikkfarlig situasjoner, unødvendig kø og lang ventetid oppfordrer vi alle kjørende foreldre til å bidra til god flyt ved levering. Nedenfor er tips som kan bidra til tryggere og mindre kaotiske minutter før det ringer.

  • Ved levering: Parker bilen på oppmerkede plasser mot nord. Da slipper du dårlig samvittighet for de som står i kø oppover Goaveien, og har god tid til å ønske dine håpefulle en god dag!
  • Må du bruke avstigningsfeltet, så kjør laaaangt fram!
  • Vennligst ikke forlat bilen parkert på avstigningsfeltet.
  • Hvis det er mulig; bruk beina eller sykle til skolen!

Henting av gjenglemte klær

Et nytt skoleår er i gang og høsten begynner å komme. Etter forrige skoleår ligger det store melder gjenglemte klær som savner sine eiere. Klærne er nå lagt ut i allrommet. Disse vil ligge til torsdag 27. august.

Det vil i denne perioden, tidsrommet 14:00 til 16:00 å komme for å se om dere eier noe av dette. For å ivareta smittevern, ønsker vi at dere spriter hender og holder avstand til andre mennesker. Vi håper med dette at vi kan bli kvitt mye fint tøy som bare har blitt liggende.

Til slutt vil vi oppfordre dere om å merke alle klær og sko med navn og etternavn. Da har vi en mulighet for å finne rett eier om noe skulle glemmes igjen i fremtiden.

Overnattingstur med valgfaget Fysisk Aktivitet og helse.

49 elever og tre lærere fra 8-10.trinn reiste på overnattingstur til Midtholmen utenfor Ormøy fra onsdag til torsdag denne uken. Her kunne vi boltre oss med egenkomponerte måltider, bading og selvlaget underholdning. Det var utrolig flott å se elever fra ulike trinn løse ansvar og samarbeid på en så god måte. Dette var kjekt å være med på! Vi var også heldige med været, og selv om de fleste våknet av en voldsom tromming mot teltduken i firetiden om natten, slapp vi unna med noen få småskurer på dagtid. Takk for turen folkens!

1 2