Påmelding til ferie-sfo i juleferien

SFO er åpen i juleferien for påmeldte barn. Vi har derfor behov for en tilbakemelding ang. hvilke barn som skal ha fri, og hvilke barn benytte seg av ferie-SFO for å planlegge bemanning og aktiviteter. De barna som har 60% plass kan melde seg på sine faste dager. De som ikke gir tilbakemelding innen fristen blir satt som fri.

Julaften og nyttårsaften er SFO åpen fra 7.15-12 ved nok påmeldte barn. De som melder seg på disse dagene vil få tilbakemelding kort tid etter påmeldingsfristen om SFO vil være åpen.

Påmeldingsfrist: 3.12.21

Har dere problemer med påmeldingen kan dere ta kontakt med SFO-leder Ann Mari på mail: ann.mari.adsen@randaberg.kommune.no

Trykk her for påmeldingsskjema. Nytt for denne påmeldingen er at alle må skrive inn e-post adressen sin i skjemaet, og dere vil da få kopi av svarene på mail.

Referat fra foreldremøte på sfo høsten 2021

Takk for et godt oppmøte på foreldremøtet på SFO igår. Her kan dere se presentasjonen fra møtet og trykke på linkene til de ulike planene, om dere er interessert. Minner en ekstra gang på at det er lurt å abbonere på nyhetsbrev på hjemmesiden, slik at dere får mail når SFO legger ut ny informasjon. Ellers er det bare å ta kontakt med SFO-leder om dere har innspill eller lurer på noe ang. SFO.

Foreldremøte på sfo

Mandag 25. Oktober inviterer vi til foreldremøte på SFO kl. 17.15-17.45 på personalrommet på Goa skole.

Agenda:

  • Presentasjon av personalet
  • Presentasjon av planer (rammeplan, ukeplan)
  • Informasjon – hvor finnes informasjon fra SFO, hvordan kan jeg lese informasjon fra SFO?
  • Ferie SFO og påmelding
  • Annet

Svømming på sfo

Vi gleder oss til å starte med svømming på SFO, og vi starter allerede neste uke (uke 38). Under «SFO-dokumenter» i mappen «Svømmetilbud i SFO» er det oversikt over gruppene og dager. Ta kontakt om dere har spørsmål.

Smidig, trygg og effektiv levering av våre håpefulle

For å unngå trafikkfarlig situasjoner, unødvendig kø og lang ventetid oppfordrer vi alle kjørende foreldre til å bidra til god flyt ved levering. Nedenfor er tips som kan bidra til tryggere og mindre kaotiske minutter før det ringer.

  • Ved levering: Parker bilen på oppmerkede plasser mot nord. Da slipper du dårlig samvittighet for de som står i kø oppover Goaveien, og har god tid til å ønske dine håpefulle en god dag!
  • Må du bruke avstigningsfeltet, så kjør laaaangt fram!
  • Vennligst ikke forlat bilen parkert på avstigningsfeltet.
  • Hvis det er mulig; bruk beina eller sykle til skolen!