Klimakokkene

Denne uken har 6.klasse laget mye god,klimavennlig mat. De hadde utarbeidet mange gode retter, med navn som passer godt til her vi bor.

Her er Landsbyspyd, Goas poteter, Den grønne landsbyens pastasalat, Smooth Kebab a la Randaberg, Den grønne landsbyens muffens og Pastasalat og bringebærsmootie. Ser det ikke godt ut?

Høsttur for mellomtrinnet

I dag har vi vært på sykkeltur til Nore Sunde i Stavanger. Turen gikk via Kielland-monumentet, hvor vi fikk litt påfyll med historie, før vi sykla videre til det nye byggefeltet på Nore Sunde. Der var det både fotballbane, sandvolleyballbane og forskjellige lekestativer. Hjemturen tok vi via Hålandsvatnet. Alt i alt har vi hatt en flott tur i nydelig vær.

Takk for turen til både elever og ansatte.

Smidig, trygg og effektiv levering av våre håpefulle

For å unngå trafikkfarlig situasjoner, unødvendig kø og lang ventetid oppfordrer vi alle kjørende foreldre til å bidra til god flyt ved levering. Nedenfor er tips som kan bidra til tryggere og mindre kaotiske minutter før det ringer.

  • Ved levering: Parker bilen på oppmerkede plasser mot nord. Da slipper du dårlig samvittighet for de som står i kø oppover Goaveien, og har god tid til å ønske dine håpefulle en god dag!
  • Må du bruke avstigningsfeltet, så kjør laaaangt fram!
  • Vennligst ikke forlat bilen parkert på avstigningsfeltet.
  • Hvis det er mulig; bruk beina eller sykle til skolen!

Henting av gjenglemte klær

Et nytt skoleår er i gang og høsten begynner å komme. Etter forrige skoleår ligger det store melder gjenglemte klær som savner sine eiere. Klærne er nå lagt ut i allrommet. Disse vil ligge til torsdag 27. august.

Det vil i denne perioden, tidsrommet 14:00 til 16:00 å komme for å se om dere eier noe av dette. For å ivareta smittevern, ønsker vi at dere spriter hender og holder avstand til andre mennesker. Vi håper med dette at vi kan bli kvitt mye fint tøy som bare har blitt liggende.

Til slutt vil vi oppfordre dere om å merke alle klær og sko med navn og etternavn. Da har vi en mulighet for å finne rett eier om noe skulle glemmes igjen i fremtiden.

Velkommen til 6. klasse!

Vi ønsker dere velkommen tilbake til et nytt skoleår på Goa!

Skolestart er mandag 19. august klokken 08.15. Vi har de samme klasserommene som i fjor. Det er vanlig skoledag, så husk matpakke.

Vi gleder oss til å treffe dere og til å lage et fint og lærerikt skoleår sammen.

Anita og Elisabeth

1 2