Markering av Verdensdagen psykisk helse

Invitasjonen til temakveld går til alle foresatte på ALLE trinn.

Temakveld/foredrag er i anledning markering av Verdensdagen psykisk helse, og er en årlig begivenhet som kommunen samarbeider med Randaberg Videregående om. Til orientering samarbeider vi også årlig med skolene om foredrag med samme foredragsholder for alle elever 10. trinn + 2. trinn ved Randaberg VGS tidligere  på dagen (kl. 14:00–15:00). Noe av tanken bak dette er at de eldste ungdommene på grunnskolen/elever VGS og foresatte hører de samme tingene – et godt utgangspunkt for å prate om tema på hjemmefronten. Men foredraget er ÅPENT FOR ALLE, og det kan være kjekt å få med seg uansett hvilket trinn barna går.

Sted for foredragene er: Varen – Randaberg kulturscene.

 

Årets tema for Verdensdagen psykisk helse er «Vær raus», og oppfordrer oss alle til å vise raushet i hverdagen. Å være raus med seg selv og andre kan bidra til god psykisk helse. Raushet handler om å gi noe uten å forvente noe tilbake. Det dreier seg om at vi er ulike, at vi ikke er perfekte, og gi rom for egne og andres ulikheter. Et raust samfunn styrker oss alle.

Informasjon om klagerett og eksamensdager

Elevene på ungdomstrinnet har klagerett på standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Informasjon om dette kan dere lese mer om her. For minoritetsspråklige finnes det en egen informasjonsbrosjyre.

 

Trekkfag blir gjort kjent onsdag 9. mai kl. 09.00.

Matematikk: Onsdag 16. mai.

Engelsk: Forberedelse torsdag 24. mai og prøve fredag 25. mai.

Norsk: Forberedelse mandag 28. mai. Norsk hovedmål prøve

tirsdag 29. mai. Norsk sidemål prøve 30. mai.

 

Lokalt gitt eksamen (muntlig): Torsdag 7. juni.

Foreldremiddag

Tirsdag 6.mars kunne de av foreldre og besteforeldre som det passet for, komme til ferdig middag laget av 9.trinn.

De hadde gjort en kjempe fin jobb med å lage handlelister,invitasjoner og arbeidsfordeling.

Og resultatet ble kjempe bra! Maten ble ferdig i rett tid, bordet var dekket fint, maten ble delikat servert og den smakte veldig godt.

På menyen stod Lettvint ørretpanne og Grillspyd av laks m/ tilbehør. Til dessert fikk vi to herlige sjokoladekaker og is.

Tusen takk til hele 9.trinn for god middag.