Spennende Vipeprosjekt på 10.trinn

Det skjer mye spennende på Goa! Denne uken har 10.trinn deltatt i et prosjekt som har til hensikt å redde siste rest av viper. Prosjektet er en del av et undervisningsopplegg basert på forskningsbasert kunnskap og litteratur om kontekstbasert undervisning. Temaet for undervisningsopplegget er økologi og bærekraftig utvikling. 

Dette er også en del av et mastergradprosjekt der trinnet har hatt besøk av to naturfagsstudenter. De ønsket

  • å undersøke hvordan kontekstbasert undervisning kan legges opp på en best mulig måte for at elever skal oppleve undervisningen som relevant. Målet med studien er å utforme noen prinsipper for planleggingen av kontekstbasert undervisning, slik at planlegging av god kontekstbasert undervisning blir mindre tidkrevende i en travel yrkeshverdag.

Midt i blinken for oss på Goa med andre ord!

UTDANNINGSMESSe for 9. og 10.trinn

Det blir Utdanningsmesse på Varen for 9. og 10.trinn torsdag 25.november kl. 17.30 – 21.00.

Ansatte og elever fra 14 ulike videregående skoler i distriktet, samt
opplæringskontor for flere bransjer kommer til Randaberg torsdag 25.
november for å gi dere elever mulighet til å få svar på spørsmål om
videre karrierevei.
Alle 15 utdanningsprogram er representert denne kvelden.
Oppmøtet er obligatorisk for dere elever, og vi oppfordrer også
foreldre/foresatte til å komme sammen med ungdommen. Tidsplanen for
Utdanningsmessen 2021 er:

  1. trinn kl. 17.30 – 19.00

Goa og Grødem: kl. 17.30 – 18.15
Harestad: kl. 18.15 – 19.00

  1. trinn kl. 19.00 – 21.00

Goa og Grødem: kl. 19.00 – 20.00
Harestad: kl. 20.00 – 21.00

Se invitasjon her:

En flott dag i Vitenfabrikken

Vi er stolte over de fem lagene fra Goa som viste seg fram under lørdagens finale i First Lego League på Vitenfabrikken. Goa Invincibles stakk av med Teknologiprisens gjeve 3.plass. Det ble også 3.plass i kategorien Kjerneverdier av laget vårt Cyber Brains. Og som om det ikke var nok var Goa Invincibles et av fire nominerte lag til årets Champion. Championprisvinneren får reise til skandinavisk finale, og selv om vi ikke nådde helt opp er det gøy å bli nevnt i så celebert selskap!

FInaledag i First league på lørdag!

Lørdag 13.november braker finalen i First Lego League løs på Vitenfabrikken i Sandnes. Elevene på 8.trinn og valgfaget Programmering har forberedt seg i 8 uker, og er klar for en dag med dommerpresentasjoner og konkurranse i programmering. Vitenfabrikken har gratis inngang for alle denne dagen, så det er bare å ta med familie, søsken og venner. Vær med på å skape god stemning og hei fram Goa på en av de kjekkeste dagene i året! Program finner du HER.

Aktivitetsdag på ungdomstrinn

I dag fikk vi endelig gjennomført en aktivitetsdag sammen med elevene på 8. til 10. trinn. Denne gangen gjennomførte vi aktivitetsdagen ved gapahuken ved Hålandsvatnet.

Elevene ble klassevis delt inn i grupper hvor de gjennomførte ulike lagaktiviteter. Det blir kunngjort en vinnergruppe i morgen (onsdag 16. juni) når vi får talt opp svarene til hvert enkelt lag.

Oppdatering: Vi har gått gjennom svarene og poengtavlene siden tirsdag. Den gruppa med flest poeng er Hedda, Maja, Vetle, Othilie, Jens, Jenny, Monthakan, Emma, Kristian FL, Inger, Tuva, Mathilde, Nikolai, Bendik og Linea fra 10. trinn.

Takk for turen, alle sammen.

Edderkoppnettet
Lage ord vha. kroppene våre
Papirflykonkurranse
Kunnskapsquiz
Naturbingo
Rebus i skogen

Her er flere bilder fra aktivitetsdagen.

Standpunktkarakter

Nå begynner det jammen å minke på skoledager for vårt flotte 10.trinn – en gjeng vi er utrolig stolte av!

På torsdag får elevene vite standpunktkarakterene og den i sammenheng vil vi informere om at det er 10 dagers klagerett. VI oppfordrer samtidig til dialog med faglærer om noe er uklart.

Dette gjelder også i avgangsfaget Mat/helse på 9.trinn og i valgfagene på 8, 9 og 10.trinn.

Se her for informasjon om standpunktvurdering.

1 2 3