velkommen til teaterforestilling for foreldre og foresatte, tirsdag 30.11 kl 17.00 i allrommet

 Velkommen til teaterkveld med 4A og 4B. Vi inviterer dere foreldre tirsdag 30. november kl 17:00 i allrommet på Goa Skole. Det er ikke mulig å ta med søsken.  Dette er en kveld for elever og foreldre.  

Oppmøte for elevene 10- 15 minutter før, så de rekker å ta på seg kostymene. Dere foreldre får selvsagt vente i allrommet i mens. Det blir en liten pause mellom forestillingene slik at vi kan gjøre klar til neste forestilling. Foreldrekontaktene setter fram saft, kaffe og te til pausen.

4A skal vise forestillingen sin “Den magiske skolen, der alt kan skje” og 4B skal vise forestillingen sin “Gledessprederne”

Hver forestilling varer ca 25 min. Kvelden avsluttes i allrommet etter forestillingene. Det blir selvsagt leksefri denne dagen.

Klimakokkene

Denne uken har 6.klasse laget mye god,klimavennlig mat. De hadde utarbeidet mange gode retter, med navn som passer godt til her vi bor.

Her er Landsbyspyd, Goas poteter, Den grønne landsbyens pastasalat, Smooth Kebab a la Randaberg, Den grønne landsbyens muffens og Pastasalat og bringebærsmootie. Ser det ikke godt ut?

uteskole

Elevene jobber godt og er aktive og engasjert på fagstasjoner på uteskole. Her er litt bilder fra noen av stasjonene vi har hatt i høst. Stasjoner ute = faglig fokus med samarbeid og bevegelse der man får jobbet med fag på en annen måte enn inne i klasserommet.

takk for oppmmøtet på foreldremøtet 29.09.21

På foreldremøte ønsket vi fokus på læringsmiljø og klassemiljø i skolehverdagen ved å fortelle til foto og filmklipp:

  • samarbeid og felleskap mellom elever på fagstasjoner i skoletimer og på uteskole
  • arbeid, ansvar og valgfrihet ved hjelp av arbeidsprogram på datarommet
  • felleskap, glede og variasjon med dans, musikk, bevegelse mellom arbeidsøktene
  • matpakketid med jentegrupper / guttegrupper / smågrupper og hel klasse: pratelunsj, supernytt-lunsj
  • elevenes egne presentasjoner av tekster og annet arbeid
  • om å ta elevenes innspill og medbestemmelse på alvor

Etter høstferien legger vi ut en del av bildene som ble vist og de som vi ikke fikk tid til å vise denne gangen.

Nye bilder kommer med ujevne mellomrom. slik at dere der hjemme kan se mer fra skolehverdagen . I tillegg kan elevene kose seg med gode minner fra ulike aktiviteter og turer.

Høsttur for mellomtrinnet

I dag har vi vært på sykkeltur til Nore Sunde i Stavanger. Turen gikk via Kielland-monumentet, hvor vi fikk litt påfyll med historie, før vi sykla videre til det nye byggefeltet på Nore Sunde. Der var det både fotballbane, sandvolleyballbane og forskjellige lekestativer. Hjemturen tok vi via Hålandsvatnet. Alt i alt har vi hatt en flott tur i nydelig vær.

Takk for turen til både elever og ansatte.

Velkommen alle femteklassinger og foreldre

Denne gjengen er vi så heldige få være lærere til. De gjorde en kjempejobb i dag med å synge for 1. klasse. Siden skolene nå er på grønt nivå, får årets femteklasse være faddere for førsteklasse slik som har vært vanlig. Det kommer til å bli bra, men det tar noen dager før vi kommer igang med det . Veldig kjekt å hilse på de i dag, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem .
Det blir mange lærere på trinnet dette året. Her er en liten oversikt.
Kuh: Nina Fossbekk og Wenke Jæger Folkestad
Krle, Engelsk og Gym/Svøm: Eirik Hansen
Styrk Norsk og Matte : Liv Våland
Musikk: Kjell Rune Fjellheim
Miljøterapaut : Hilde Merete Moi
Kontaktlærere : Willlem Drivflaadt og Margrethe Dørheim

1 2 3 8