Hospitering for 9. trinn på randaberg vgs

Elevene på 9. trinn skal på hospitering ved Randaberg videregående skole mandag og tirsdag i uke 15, altså mandag 8. og tirsdag 9. april. Informasjon om dette blir formidlet til elevene på skolen. Det vil være en lærer fra Harestad skole til stede begge dagene for å støtte og hjelpe ved behov.

Mandag 8. april blir foreldre og elever invitert til et informasjonsmøte fra kl 17.30. Brevet fra Randaberg vgs om dette finner dere ved å klikke her.

Skolecup i håndball

Disse jentene fra 6. og 7. trinn deltok i skolecupen i håndball, for skoler i regionen. De hadde en kjekk dag, med masse sosialt og godt håndballspill fra alle sammen.

Kjempebra jobba jenter! Stå på videre!

Info om streik for miljøet

Natur og ungdom har tatt videre initiativet til politisk streik for miljøet (omtalt i Stavanger aftenblad), og mulige datoer skolen vet om er fredag 15.3 eller 22.3. Også på skolene i Randaberg prater og engasjerer elevene seg i dette.

Skolen står ikke som arrangør av streiken, og er pliktig til å registrere fravær hos elever. Annet fravær som permisjon, sykdom og annet må søkes om eller varsles som vanlig. Vi oppfordrer foresatte til å ha dialog med sitt barn, slik at dere har kontroll på hvor barnet/ungdommen er i skoletiden.

Vi håper at elever som velger å streike er opptatt av klima og miljø, og ønsker å gjøre en forskjell ved å markere dette ved å delta i en streik.

Her kan dere lese om Greta Thunberg som startet den politiske streiketrenden for miljøet.G

TIMMS

Harestad skole er trukket ut til å delta i Timms – en internasjonal undersøkelse for å kartlegge elevene på 5. og 9. trinn sitt faglige nivå i matematikk og naturfag. Hos oss er det det elevene i 9a og 9c som er trukket ut til å delta. Informasjon til elever og foreldre er sendt ut på epost. Informasjon finner dere også her.