UNGDATA 2019

I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Randaberg kommune blant elever i
8.–10. klasse. Tidligere har kommunen gjennomført undersøkelsen i 2010, 2013 og 2016. For å gi et godt bilde av situasjonen i Randaberg, er det viktig at så mange som mulig deltar

Vi ønsker at alle elevene på ungdomstrinnet deltar på denne undersøkelsen i uke 11. Les informasjonen, og ta kontakt hvis barnet/ungdommen din ikke skal delta.

Informasjon om undersøkelsen finner du her.

Bokstavfest på 1. trinnet!!

I dag heiste vi flagget for alle våre flotte 1. klassinger som har lært seg hele alfabetet.

Rektor Petter holdt tale og assisterende rektor Kirsten Elin heiste flagget.

Festen fortsatte i biblioteket der flotte 4. klassinger leste for oss. Vi avsluttet med

saft, bokstavkjeks og danseleken. Bra jobba alle sammen. 😀

En foreldreundersøkelse i kommunen

Randaberg kommune ønsker å gjennomføre en spørreundersøkelse til alle foreldre/foresatte som har barn på skolen. Målet med undersøkelsen er å bidra til at foreldrene som trenger det kan blir bedre omsorgspersoner for sine barn og gjennom det bidra positivt til barnets beste.

Barn og unge i Randaberg har sagt at verdiene trygghet, respekt, omsorg og kjærlighet er det som skal prege en god oppvekst.

Randaberg kommune skal kunne gi foreldrestøtte og veiledningstilbud til foreldre. Gjennom undersøkelsen ønsker vi å kartlegge om dagens tilbud er i samsvar med foreldrenes behov.

Undersøkelsen blir sendt ut på SMS torsdag 31. januar til alle foresatte og vi håper du tar deg tid til å svare – den er ikke lang 🙂

Stasjoner i Randaberg Arena!!! :-)

Torsdag var hele 1. trinnet i Randaberg Arena.

Vi hadde fire stasjoner: Kortstokkstafetten, 10’er vennstafetten, stikkball og hentediktat.

Det ble også tid til tikkenleker.

En god dag i Arenaen for elever og voksne. 😀