Innsats for andre

Lørdag 24. september vil elever fra valgfaget Innsats for andre ta plass på Høstmarken for å selge produkter til inntekt for Barnekreftforeningen. Kom og kjøp for å støtte en god og viktig sak! Les mer i Bygdebladet!

Fa

Faksimile Bygdebladet.no 22.09.22

Foreldremøter ungdomstrinn og mellomtrinn

Denne uken har vi invitert til foreldremøter for ungdomstrinnet og mellomtrinnet:

• Tirsdag kl 19 møtes ungdomstrinnsforeldre for en fellesdel med informasjon fra rektor, inspektør, rådgiver, spes.ped. veileder og politi. Deretter blir det klassemøter.
  • Torsdag kl 18 møtes mellomtrinnsforeldre for en fellesdel med informasjon rektor, inspektør og spes.ped. veileder. Deretter blir det klassemøter.

Vel møtt!

Velkommen til skoleåret 22/23

Velkommen til første skoledag torsdag 18. august. Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

Alle elever på 2. til 7. trinn møter 08:15, og 8.-10. trinn møter 8.30. 1.trinn møter ved grusbanen i skolegården 09:00. For førsteklassingene er morgen- SFO stengt denne dagen. Alle elever har full skoledag.

Vi minner om at SFO har planleggingsdag mandag 15., tirsdag 16. og onsdag 17. august.

Vi ses:)

God sommer!

Harestad skole ønsker å takke elever og foresatte for skoleåret 21/22. Over halve skoleåret har vært preget av corona-restriksjoner, og antall visma-meldinger om testing til de tusen hjem var mange. Jeg vil på vegne av hele Harestad skole takke for godt samarbeid om både dette og annet i året som har gått.

Sammen skaper vi mangfold og mestring, mening og mot!

SFO holder feriestengt i juli og åpner igjen 1. august. Vi minner om planlggingsdager i SFO 15.8, 16.8 og 17.8.

Administrasjonen er åpen fra 1. august.

Vi ser fram til første skoledag som starter torsdag 18. august.

GOD SOMMER!

Eva, rektor

INNSATS FOR ANDRE

Takk til elever og lærere i valgfaget «Innsats for andre» som dette skoleåret har produsert armbånd og utført andre jobber og tjent 3.535 kr som i dag er overført til Barnekreftforeningen.

Takk også til alle som har støttet elevene ved å kjøpe det de har produsert!

INNTAK TIL VIDEREGÅENDE OPPLÆRING

VIKTIGE OPPLYSNINGER OM INNTAKET TIL V.G. SKOLE

Hvordan ta imot elevplassen i videregående skole:

Ordinært.

Etter at inntaket er kjørt, vil du ca. 5.juli få melding om dette direkte via SMS og/eller e-post. Svarfristen din vil da være senest 10 dager fra mottatt svar, ca. 15.juli.

2.-inntaket skal være klart ca. 22. juli med kort svarfrist. .

Meldingen / e-posten vil gi informasjon om at inntaket er klart. Du da logge deg på

www.vigo.no  og gi svar med  MinID slik du gjorde  da du søkte *)

Klikk på ikonet til venstre. Da må du ha personnummer og det passordet du laget ved første gangs innlogging og mobilen klar.

For sikkerhets skyld bør du teste dette i god tid før ferien, fordi en del nok har glemt passordet sitt.

*) NB! Dersom du ikke logget deg inn med fødselsnummer, mobilnummer og laget et personlig passord,må du sjekke om du fortsatt har brevet fra MinID med PIN-kodene.

Hvis ikke du kan finne det, kan du bestille nytt ved å ta kontakt med brukerstøtte på

telefon 800 30 300 eller sende mail til minid@difi.no.  Det tar ca 1-2 uke før du får

et nytt PIN-kodebrev. Derfor bør du gjøre dette før sommerferien!

Uansett bør du ha PIN-kodene i reserve dersom det skulle være noe galt med mobilen din.

HUSK! Du skal også bruke PIN-kodene når du skal søke videre skoleplass neste skoleår.

Får du ikke melding, må du likevel logge deg inn på www.vigo.no den 5.juli. Dersom  du ikke svarer innen fristen, vil du få tilsendt  purring med melding om å svare omgående. Hvis du da ikke svarer med en gang,  vil du miste tilbudet om skoleplass og ventelisteplass.

Alle må svare uansett om skolen er privat eller fylkeskommunal. Det gjelder også for de som allerede i mai og juni har fått bekreftet plass på private videregående skoler.

Du kan svare JA til plassen du får eller du kan svare JA til plassen, men at du ønsker å stå på venteliste til et høyere ønske dersom du ikke har fått førsteønsket ditt oppfylt. Svarer du NEI, betyr et nei, nei til videregående skole og nei til fortsatt å stå på venteliste, og du står uten skoleplass til neste år.