BlimE 2019

Avd 1 har den siste tiden øvd på BlimeE dansen.  I går hadde vi generalprøve på 2. trinn sin fellesamling, mens vi i dag danset sammen i Gymsal C.  Været stoppet planen vår om å danse i sentrum, men vi satser på å dukke opp der i 2019.  Du kan se dansen her:

«BlimE! er NRK Supers vennskapskampanje. Målet er å få barna til å være venner med hverandre, og vise hverandre omsorg. Slagordet er «Si hei! Vær en venn! BlimE!». Hvert år lanseres det en sang med tilhørende dans. Denne sangen legges ut på NRK Supers plattformer, og norske barn øver seg på å danse sammen.» Wikipedia

Verdensdagen psykisk helse – velkommen til Varen

Invitasjonen til temakveld går til alle foresatte på ALLE trinn.

Temakveld/foredrag er i anledning markering av Verdensdagen psykisk helse, og er en årlig begivenhet som kommunen samarbeider med Randaberg Videregående om.  Til orientering samarbeider vi også årlig med skolene om foredrag med samme foredragsholder for alle elever 10.trinn  + 2.trinn ved Randaberg VGS tidligere  på dagen (kl. 14:00 – 15:00). Noe av tanken bak dette er at de eldste ungdommene på grunnskolen/ elever VGS  og foresatte hører de samme tingene – et godt utgangspunkt for å prate om tema på hjemmefronten. Men foredraget er ÅPENT FOR ALLE, og det kan være kjekt å få med seg uansett hvilket trinn barna går.

Sted for foredragene er: Varen – Randaberg kulturscene.

Årets tema for Verdensdagen psykisk helse er «Vær raus», og oppfordrer oss alle til å vise raushet i hverdagen. Å være raus med seg selv og andre kan bidra til god psykisk helse. Raushet handler om å gi noe uten å forvente noe tilbake. Det dreier seg om at vi er ulike, at vi ikke er perfekte, og gi rom for egne og andres ulikheter. Et raust samfunn styrker oss alle.

Trinn 1 på Vanntårnet! :-)

Mange glade barn og voksne som smilte i kapp med ei strålende sol på turen i dag. 😀