Barnetrinnet

 • Kontaktlærere skoleåret 2023/2024

  Kontaktlærere skoleåret 2023/2024

  Her er oversikten over hvem som er kontaktlærere på Harestad skole skoleåret 2023/2024.

  Les mer…

 • SKOLEMELK – BESTILLING FOR 2023-2024

  SKOLEMELK – BESTILLING FOR 2023-2024

  Bestilling av skolemelk til neste skoleår gjør dere selv på nettsiden til Tine. Det anbefales å gjøre det før sommerferien.

  Les mer…

 • Hei verden-aksjonsdag!

  Hei verden-aksjonsdag!

  Avdeling 2 inviterer til aktiviteter for elever, foresatte og andre interesserte  på 1.– 7. trinn fredag 5. mai kl. 10–12 I år vil Harestad skole støtte Hei verden sitt arbeid i Bangladesh. Informasjon om dette finnes på nettsiden https://www.heiverden.no/prosjekt-bangladesh Vi lager stasjoner med mange forskjellige aktiviteter. Det vil også være kafe og loppemarked. Alle foresatte […]

  Les mer…

 • ai.randabergskolen.no er satt i drift

  ai.randabergskolen.no er satt i drift

  Da er nettstedet ai.randabergskolen.no offisielt satt i drift! Her får alle, både lærere og elever, i Randabergskolen tilgang til ulike kunstige intelligenser, som de kan bruke i undervisningen. Målet er at AI skal være lett tilgjengelig på en positiv måte i skolehverdagen.

  Les mer…

 • 1. og 4. trinn på faddertur før stormen Otto kom

  1. og 4. trinn på faddertur før stormen Otto kom

  Elevene på 1. og 4. trinn koste seg på Foren i dag. Kalde pølser, svarte pølser, perfekte pølser ostesmørbrød og kakao gikk ned i området rundt to bål som brant godt. I gangen og på SFO lukter det nå bål, tur og friluftsliv, og det males på fjes og lekes innendørs.  Alle er fornøyd og […]

  Les mer…

 • Randabergveien stenges ved rundkjøringen i uke 5

  Randabergveien stenges ved rundkjøringen i uke 5

  Det skal utbedres noen rør ved rundkjøringen der en del foreldre leverer/henter barna sine, og derfor stenges rundkjøringen ved klatrestativa. Foreldre kan kjøre inn på den store parkeringsplassen (mellom skolen og kirkegården) og levere barna bak sykkelparkeringen.  Innkjørselen til denne er ved kirkegården/Vardheim i Torvmyrveien. Skolen ønsker at denne brukes til all levering/henting.

  Les mer…

 • God jul!

  God jul!

  Vi her på Harestad skole ønsker elever og foresatte en riktig god jul, og ser fram til et flott 2023 sammen med dere! Første skoledag etter juleferien er tirsdag 3. januar, og klassene har da vanlig timeplan. For ordens skyld minner vi om at 2. januar er planleggingsdag i skolen. SFO holder åpent som vanlig […]

  Les mer…

 • Så går vi rundt om en enebærbusk…

  Så går vi rundt om en enebærbusk…

  Fredag, 16. desember, gikk 1. trinn på tur til sentrum. Vi gikk tur rundt juletreet på torget. Det var god stemning, med både latter og sang. En god felles opplevelse for både store og små.

  Les mer…

 • Den største barnlige gleden over den første snøen!

  Den største barnlige gleden over den første snøen!

  I dag har store og små i nr. 7 kost seg i friminuttene.  Aldri før har jeg sett så mange, store snøballer og snømenn i skolegården på en gang.

  Les mer…

 • 1. og 4. trinn på faddertur til Foren

  1. og 4. trinn på faddertur til Foren

  For en dag og for et vær, og for noen flotte barn og voksne. Det er mye sosial trening i å være sammen på denne måten. De store hjelper de små, det «drøses» usikkert for å bli kjent, maten og drikken smaker fantastisk og leken går av seg selv.  

  Les mer…