Barnetrinnet

 • 1. og 4. trinn på faddertur før stormen Otto kom

  1. og 4. trinn på faddertur før stormen Otto kom

  Elevene på 1. og 4. trinn koste seg på Foren i dag. Kalde pølser, svarte pølser, perfekte pølser ostesmørbrød og kakao gikk ned i området rundt to bål som brant godt. I gangen og på SFO lukter det nå bål, tur og friluftsliv, og det males på fjes og lekes innendørs.  Alle er fornøyd og […]

  Les mer…

 • Randabergveien stenges ved rundkjøringen i uke 5

  Randabergveien stenges ved rundkjøringen i uke 5

  Det skal utbedres noen rør ved rundkjøringen der en del foreldre leverer/henter barna sine, og derfor stenges rundkjøringen ved klatrestativa. Foreldre kan kjøre inn på den store parkeringsplassen (mellom skolen og kirkegården) og levere barna bak sykkelparkeringen.  Innkjørselen til denne er ved kirkegården/Vardheim i Torvmyrveien. Skolen ønsker at denne brukes til all levering/henting.

  Les mer…

 • God jul!

  God jul!

  Vi her på Harestad skole ønsker elever og foresatte en riktig god jul, og ser fram til et flott 2023 sammen med dere! Første skoledag etter juleferien er tirsdag 3. januar, og klassene har da vanlig timeplan. For ordens skyld minner vi om at 2. januar er planleggingsdag i skolen. SFO holder åpent som vanlig […]

  Les mer…

 • Så går vi rundt om en enebærbusk…

  Så går vi rundt om en enebærbusk…

  Fredag, 16. desember, gikk 1. trinn på tur til sentrum. Vi gikk tur rundt juletreet på torget. Det var god stemning, med både latter og sang. En god felles opplevelse for både store og små.

  Les mer…

 • Den største barnlige gleden over den første snøen!

  Den største barnlige gleden over den første snøen!

  I dag har store og små i nr. 7 kost seg i friminuttene.  Aldri før har jeg sett så mange, store snøballer og snømenn i skolegården på en gang.

  Les mer…

 • 1. og 4. trinn på faddertur til Foren

  1. og 4. trinn på faddertur til Foren

  For en dag og for et vær, og for noen flotte barn og voksne. Det er mye sosial trening i å være sammen på denne måten. De store hjelper de små, det «drøses» usikkert for å bli kjent, maten og drikken smaker fantastisk og leken går av seg selv.  

  Les mer…

 • Avdeling 1 har åpnet uteområdet «på skikkeligt»!

  Avdeling 1 har åpnet uteområdet «på skikkeligt»!

  I dag samlet vi alle små og store som til vanlig jobber i Torvmyrveien nr. 7 i den nye fotballbingen. Vi skulle åpne det nye uteområdet som har vært ferdig en stund nå. Dette er vi så fornøyde med. Vi har fått zipline i Tarzanskogen, nye disser, ny sykkelparkering, balanseapparater og fotballbinge.  Assisterende rektor holdt en […]

  Les mer…

 • Innsats for andre

  Innsats for andre

  Lørdag 24. september vil elever fra valgfaget Innsats for andre ta plass på Høstmarken for å selge produkter til inntekt for Barnekreftforeningen. Kom og kjøp for å støtte en god og viktig sak! Les mer i Bygdebladet!

  Les mer…

 • Velkommen til skoleåret 22/23

  Velkommen til første skoledag torsdag 18. august. Vi gleder oss til å se dere alle igjen! Alle elever på 2. til 7. trinn møter 08:15, og 8.-10. trinn møter 8.30. 1.trinn møter ved grusbanen i skolegården 09:00. For førsteklassingene er morgen- SFO stengt denne dagen. Alle elever har full skoledag. Vi minner om at SFO […]

  Les mer…

 • SKOLEMELK – BESTILLING FOR 2022-2023

  Bestilling av skolemelk til neste skoleår gjør dere selv på nettsiden til Tine. Det anbefales å gjøre det før sommerferien.

  Les mer…