LEKEBYEN PAKKER OG TAKKER

Takk til alle elever, foreldre, besteforeldre og turister som har gjort Lekebyen til en livlig, levende og lykkelig by. 

125 elever og 60 foreldre & besteforeldre har vært jobb denne uka. Mange har fått prøvd seg i nye yrker.

Vi er stolte av det gode arbeidsmiljøet som skapes når elever, ansatte ved skolen og foreldre & besteforeldre, jobber side om side. Mange elever tok seg ekstra jobb på flere arbeidsplasser, for å hjelpe til da det var travelt.

Takket være godt samarbeid og stor arbeidslyst, har vi klart å holde i gang sykhusdrift, massasje, frisør, neglesalong, post, bank, klestorg, dyrebutikk, dyrlegekontor, kino, kafè og Lekebyens egen avis: GV (Goas verden).

Servicetorget har tatt imot enormt med turister som har kost seg i byen. Kafèen har klart å servere mat til alle som kom på besøk, takket være 80 leveringer med mat fra foreldre.

Dere foreldre har vært helt fantastiske! Vi på Goa skole er svært takknemlige for all hjelp og vi er stolte av elevene våre.

Lekebyen takker og pakker…og vi tar med oss gode minner og et styrket fellesskap.

 

 

LEKEBYEN

Her er noen få bilder fra Lekebyen. Elevene får se mange bilder og videoklipp på skolen. Lekebyen har også en egen avis som har blitt vist digitalt i klassene.

INVITASJON FRA KLASSEKONTAKTENE

Hjertelig velkommen på familietur for 4.klasse søndag 18.mars, med poster og eggjakt! Det er meldt sol og fint vær, så alt ligger til rette for en flott dag i godt lag!

Når: Søndag førstkommende kl 12.00

Hvor: Oppmøte på vistestranden kl 12.00

Ta med: sitteunderlag, pølser på termos og kakao el til eget bruk.

Hva: Vi møtes på Vistrestranden og får utdelt ark, penn og går derfra gruppevis ut fra Vistestranden til gapahauken på Vistnestunet langs sjøen.

Vi har hengt opp 50 poster som hver gruppe skal svare på underveis på turen.Når alle gruppene er ankommet gapahauken, så går vi gjennom fasit på quiz og gir premie til vinnerlaget. Deretter blir det eggjakt for alle barna i skogen. Så spiser vi egen nistemat og barna leker i skogen, dammen og på svabergene. Returen velger dere selv, den er ikke organisert. Fellesopplegget varer til alle barna har fått eggjakt, resten velger en selv hvor lenge en vil være.

Vi håper å se mange av dere på turen!Hjertelig velkommen!

Beste hilsen fra klassekontaktene

 

1 2 3 5