Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun besøkte Grødem skole

I dag var kunnskapsministeren på besøk på Grødem skole. Grunnen var at skolen bruker kunstig intelligens (KI) aktivt. Det er fint at ministeren ser at skolen har et bevisst forhold til hvordan vi bruker teknologien, og vi er helt enig at det er elevens læring som er det aller viktigste. Lærere som bruker teknologi, bøker og annen variasjon i opplæringen ivaretar dette. Et nyttig og bra besøk som viser at Kari Nessa Nordtun lytter til skolesektoren. Vi takker for besøket og ønsker henne lykke til med videre arbeid for å gjøre skolen i Norge enda bedre

Utdanningsdirektoratet har utarbeidet råd om bruk av KI i skolen. Randaberg kommune og Grødem skole sin bruk av denne teknologien samsvarer med disse anbefalingene

I løpet av våren vil Grødem skole invitere foresatte på skolen til et foredrag om KI i skolen. Dato kommer når det er klart


Publisert

i

av

Stikkord: