Høstferie uke 41

Uke 41 (9.-13.10) er det høstferie. Skolen vil da være stengt, men SFO holder åpent som vanlig. Her kan du finne åpningstider og kontaktinformasjon hvis du trenger det i ferien. God ferie alle sammen!

Kontaktinformasjon til skolen

SFO i høstferien

Åpningstid 07.30 – 16.30

Morgensfo på begge bygg.

Felles stenging ved 1. trinn fra 16.00

Det blir aktiviteter, uten tvil, den som lever får se, men på denne årstiden vil været være litt avgjørende. Fotball blir det, bading også, gymsalen here we come, kanskje litt snekring, definitivt ting i høstens farger, mulig en skattejakt. Helt sikkert er at Frank inviterer alle barn og voksne i SFO på någe godt i kantinen på tirsdag!

Ellers skal vi gjøre det vi er gode på i SFO: leke og ha det gøy!


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord: