#gladiHarestad – luke 6: Eventyrland på scenen og sangsamling i gymsalen 🌲

I dag har det vært liv og røre på begge bygg med med den egenkomponerte forestillingen Eventyrland som valgfaget Produksjon for scene viste for SFO og klasser, og med felles sangsamling i gymsalen på avdeling 1:

Eventyrland er en forestilling elevene har laget selv og jobbet med hele høsten! Resultatet ble en heidundrende samling av egenskrevne eventyr med kjente karakterer som vi kjenner igjen fra blant annet Snøhvit, Vayana og Frost. Elever fra 8.-10. trinn engasjerte publikum stort da de inkluderte de underveis. Helt nydelig og kreativt gjennomført! Etterpå ble det premierefest 🙂

Avdeling 1 hadde samling i gymsalen i dag. Alle trinn hadde forberedt en sang hver. 1. trinn sang «Du kjære lille snekkerbod». 2. trinn sang «på låven sitter nissen», 3. trinn sang «jeg liker dine store ører», og 4. trinn sang «me kjøre på». Vi avsluttet med en sang felles «det e godt å ha någen». Veldig kjekt å samles på denne måten. 


av

Stikkord: