Foredrag med Adil Khan «Om å skape sin egen vei og reise».

Invitasjon til 10. klassinger og 1. trinn Randaberg VGS.

Tid: tirsdag 15. oktober kl. 13:00 – 15:00.

Sted: Varen – Randaberg kulturscene.

I sitt ærlige og direkte foredrag tar Adil opp temaer alle vil kjenne seg igjen i. Om det å bli sett og inkludert, betydningen av et smil og et klapp på skuldra. Han snakker engasjert om håp, relasjoner, prestasjon og at alt er mulig med fokus, empati, hardt arbeid og en drøm.

Danser og skuespiller Adil Khan danset han seg til topps i Dansefeber som gikk på TV-Norge i 2006. Siden den gang har han hatt roller i flere store sceneproduksjoner. Adil har også vært dommer på Norske Talenter og ledet sitt eget TV-program, Adils hemmelige dansere på NRK.  I dag holder Adil foredrag om viktigheten av å ta vare på egen psykisk helse, om relasjoner og hvordan vi kan skape en god hverdag for andre.