Warpzone inviterer til foreldreforedrag om barn og dataspill

I forbindelse med arrangementet i uken som kommer ønsker Warpzone foreldre velkommen til et foredrag for dem som ikke spiller selv, men som ønsker å få et bedre innblikk i spillernes verden for lettere å kunne involvere seg i barnas spillhverdag. Det skal foregå i det store møterommet til arenaen rett ved inngangen i Randaberg Arena mandag 8. oktober fra 19:00 til 21:00.

Blant emnene som blir tatt opp er:

• Er noen spill «farligere» enn andre
  • Grensesetting
  • Hva er MoBA og FPS-spill
  • Hvorfor må du abonnere på spilltjenester for å spille online
  • Hva går de ulike spillene egentlig ut på
  • Spill som sosial arena
  • Hva betyr de rare ordene og uttrykkene som spillere bruker seg imellom
  • Kjørereglene som gjelder i spillverdenen

Foredraget holdes av Morten Frankrig fra Altibox. Morten, eller «DarthOstepop» som han kalles i spillmiljøet, er en lidenskapelig gamer på 43 år. Til daglig jobber han som produktsjef for opplæring i Altibox.

Morten er selv far til to tenåringer og gift med en utrolig tålmodig kone. I tillegg er han en engasjert teknologientusiast og Wifi-ambassadør og erfaren foredragsholder. Gjennom sine 25 år som aktiv gamer har Morten god kjennskap til spillmiljøet. Han spiller fremdeles aktivt online, men går heller ikke av veien for å spille mindre, obskure spill i Indie-klassen.

Med sin unike erfaring med så vel PC- som konsollspill, kan Morten gi et verdifullt innsyn i en verden der mange voksne føler seg fremmedgjort. Gjennom sitt foredrag lærer han deg mer om gaming-trender, spill, begreper og grensesetting.

Engasjer deg i barnas hverdag. Benytt denne anledningen til bedre å forstå hvilken verden barna lever i, så du lettere kan føre en meningsfylt dialog med barna dine.

Deltakelse er gratis. Du kan melde deg på ved å gå inn på arrangementets Facebook-side og trykke «Skal«.