Hålandsvann-løpet 2018

I sterk vind og med friskt mot deltok elever fra 9. og 10. trinn, som har valgfaget Fysisk aktivitet og helse, i det 7,9 km lange løpet rundt Hålandsvannet. For en sprek gjeng! De beste guttene på 10. trinn kom i mål på 27 min., mens beste jente fullførte på 34 min. Raskeste jente og gutt på hvert trinn fikk fine t-skjorter som premie, og i tillegg ble det loddtrekning av premier for deltakelse i løpet. Ved målgang fikk alle saft og banan, og de tøffeste tok et bad før sykkelturen hjem. Dette løpet har elevene trent til en tid, og målet var å utfordre egne fysiske ferdigheter, noe de virkelig fikk. Gratulerer til alle deltakerne med god innsats og imponerende tider!

 

Vinnerne: Sondre, Vanessa, Henrik og Sanne

Vennskapelig målgang og delt 3. plass

Lars vant drikkeflaske og pannebånd

Fornøyde jenter fra 10. trinn

Saft og banan smakte godt etter løpet!

Patrik