Brukerundersøkelse i SFO høsten 2016

verdens-beste-sfoBRUKERUNDERSØKELSE I SKOLEFRITIDSORDNINGEN HØSTEN 2016

I skolefritidsordningen i Randaberg vil det bli foretatt brukerundersøkelse høsten 2016 for å kartlegge foresattes grad av tilfredshet med tilbudet i den enkelte SFO.

Brukerundersøkelsen er et viktig verktøy for å sikre og bedre kvaliteten på tilbudet. For å kunne gjøre dette er det viktig for oss å få tilbakemelding på dine erfaringer med skolefritidsordningen.

Brukerundersøkelsen henvender seg til alle foresatte med barn i skolefritidsordningen i Randaberg, og ved å svare på spørsmålene kan du hjelpe oss med å videreutvikle tilbudet. Spørsmålene du skal svare på er i forhold til : trivsel, brukermedvirkning, respektfull behandling, tilgjengelighet, informasjon, fysisk miljø og generelt.

Brukerundersøkelsen er elektronisk, og gir deg muligheter til å svare på mobiltelefon, Ipad eller pc.

Høstens undersøkelse er en forkortet utgave, og har kun 15 spørsmål.

Alle svarene blir behandlet anonymt.

Dersom du har spørsmål om undersøkelsen kan du ta kontakt med SFO-leder, eventuelt rektor på skolen.

Undersøkelsen vil være åpen for besvarelse f.o.m. 24 oktober t.o.m. 13.november  2016. Lenke til brukerundersøkelsen blir sendt ut via SMS.

Deltakelse i undersøkelsen er naturligvis frivillig, men vi håper du på denne måten kan hjelpe oss å skape en enda bedre skolefritidsordning for ditt barn.

Takk for hjelpen !