Utendørs skoledag

Hva med å veksle mellom klasseromsundervisning og undervisning ute i det fri?

Våre 3 klasser på 7. trinn fikk i går oppleve hvordan livet langs kysten i virkeligheten er.

Dagen startet i klasserom med 1 time matte, før elevene syklet til moloen i Viste hageby.
Elevene ble delt inn i grupper som utforsket naturen rundt oss, og med hjelp av skolehefte om livet langs kysten fikk de et bedre bilde av dette.
Båt og mannskap ventet på elevene som skulle være med å trekke 3 garn og 4 teiner. Alle bidro både i båt og på land med å greie garnet.
Her fikk vi mye kjekt; rødspette, piggvar, torsk, sei, rognkjeks, berggylt, sjøørret og krabber. Den ene teinen inneholdt ikke mindre enn 33 krabber.

Elevene har opplevd; å sløye fisk, filetere fisk, tilberede og smake fisk og rense/spise krabbe.
De har utforsket livet i strandsonen; både skjell, tang og tare, småfisk, brennmaneter mm.
Et høydepunkt var for mange å få hoppe fra brygga og bade i den stekende varmen.

For det videre skolearbeidet vil elevene ha flere knagger å henge denne informasjonen på.

Tusen takk alle sammen for en super-kjekk og lærerik dag!

Klar for semien!!!

For en årgang!!!

Guttene og jentene er klar for semifinale i skolecupen i fotball.

I dag spilte guttene kamp mot Hana skole og vant suverent. Fantastisk bra av alle sammen!

Vi gleder oss til semifinalene.

Tinestafetten

Tirsdag 8. mai var en fantastisk dag!
Solen strålte og gradestokken viste opp mot 24 grader.
En perfekt ramme for 7. trinn som skulle delta på Tinestafetten.
Hele trinnet syklet fra skolen til Stavanger stadion.
Vi hadde meldt på 4 lag med ivrige løpere. De elevene som ikke løp,
var en fantastisk heia-gjeng og nøt gode timer i solen.
Store smil og godt humør blant elevene. Helt perfekt!

Kanonballturnering

Årets kanonballturnering var en suksess!
Alle klassene fra mellomtrinnet stilte til turneringen med to lag hver.
Her ble det spilt innledende kamper, etterfulgt av semifinaler i turneringsspill, for så finalekamp til slutt.
Klasse 7c gjorde rent bord i årets turnering og stilte med to lag i finalen.
Gratulerer med godt spill og gode rollemodeller 7c!
Da 7c stilte med begge finalelagene, ble det før finalekampen ble blåst i gang, tatt en trekning for 2. plassen, som var is-premie til hele klassen.
Klasse 6b ble de heldige som stakk av med denne premien.
Gratulerer så mye til begge klassene!

Turneringsvinnere :: 7c                                                                       Isvinnere :: 6b