Sommerferieaktiviteter

Også denne sommeren har Randaberg kommune tilbud om sommerferieaktiviteter. På grunn av koronapandemien har vi prioritert aktiviteter lokalt, som ikke krever  busstransport. Vi forholder oss til de nasjonale smittevernrådene, og håper vi kan gjennomføre alle aktiviteter som planlagt. Vær obs på at det kan komme endringer på kort varsel.

En nyhet dette året er at flere lokale lag og foreninger tilbyr ferieaktiviteter i egen regi. Se Ferietilbud under.

Vi håper alle vil finne noe de synes er kjekt denne sommeren!

Påmelding
Påmeldingsfristen er fredag 12. juni. Du vil få beskjed i starten av uke 25 om du har fått plass. Noen kan ønske å delta, men er hindret av familieøkonomien. Ta kontakt – så finner vi en løsning.

Påmelding her

Har du spørsmål?
Kontaktperson: Ingunn Moa, avdelingsleder Fritid.
E-post: ingunn.moa@randaberg.kommune.no.

Velkommen til grillfest

FAU ønsker velkommen til den årlige grillfesten ved Nye Harestad skole mandag 17. juni klokken 17.00 – 19.00.

PROGRAM:

Bevertning:
17:00 – 18:30Salg av mat
17:15 – 19:00Salg av is og kaker

VIPPS: # 110553
Underholdning:
17:151. – 4. trinn
17:305. – 7. trinn
17:458. – 10. trinn
18:00Tale ved FAU-leder
18:15Tale ved rektor.
18:15Utlodning
19:00Slutt

Gjenglemt tøy

Vi oppfordrer alle foresatte som savner et eller flere av elevenes plagg om å ta turen innom skolen før torsdag 21. juni og se om du ser noe kjent. Sjekk knagger utenfor klasserom etc.

Torsdag 21. juni vil alt bli levert til Fretex.

Under trappen på nye Harstad skole har vi en stor oransje kasse hvor gjenglemt tøy havner  (sjekk også utenfor klasserom). Dette gjelder kun klær tilhørende elever på 5. – 10. trinn ved Harestad skole.

Skolemelk 2018/2019

TIL ALLE FORESATTE

Dere som foresatte må selv bestille melk til eleven på nett.

Logg inn på skolelyst.no med ditt mobilnummer og legg raskt og enkelt inn din bestilling.

1) Registrer barn 2) Velg produkter 3) Betal

For elever på 1 – 4 trinn:
Velg Harestad Skole
For elever på 5 – 10 trinn:
Velg Harestad skole Ungdomstrinn

Spørsmål? På skolelyst.no kan du finne svar på spørsmål om ordningen. Du kan også ta kontakt på telefon 513 71 510 eller på e-post: skolelyst@tine.no.

Anbefaler at dere bestiller før ferien slik at alt er klart til skolestart.