BlimE 2019

Avd 1 har den siste tiden øvd på BlimeE dansen.  I går hadde vi generalprøve på 2. trinn sin fellesamling, mens vi i dag danset sammen i Gymsal C.  Været stoppet planen vår om å danse i sentrum, men vi satser på å dukke opp der i 2019.  Du kan se dansen her:

«BlimE! er NRK Supers vennskapskampanje. Målet er å få barna til å være venner med hverandre, og vise hverandre omsorg. Slagordet er «Si hei! Vær en venn! BlimE!». Hvert år lanseres det en sang med tilhørende dans. Denne sangen legges ut på NRK Supers plattformer, og norske barn øver seg på å danse sammen.» Wikipedia

Velkommen til besøksdag på Harestad skole

Til deg som skal begynne i 1. klasse

Velkommen til besøksdag på Harestad skole (Torvmyrveien 7)
torsdag 26/4 klokken 1200

Nå gleder vi oss til å treffe deg igjen og bli bedre kjent med deg.

Vi møtes i biblioteket på skolen. (Biblioteket ligger under administrasjonen).

En foresatt være med deg. Først vil vi få litt sang av 3. klasse som skal være fadderne deres. Etter dette blir dere delt i de fire klassene og dere vil få være med lærerne deres på en liten skoleøkt. Mens dere er på dette, arrangerer vi foreldremøte.

Vi slutter av kl.14.00.

Mor og/eller far vil få servert kaffe og twist på foreldremøtet.

Kirsten Elin Bergsvik, assisterende rektor
Inger Aspelund, leder SFO
Tone Sissel Pedersen,baseleder

Julegenserdag

I dag møtte vi elevene i hjemmelagede gensere. Vi voksen hadde det gøy da disse ble produsert, og det var kjekt å se smilene til elevene da vi dukket opp i ganger og klasserom. Man har det ikke mer gøy enn det man laget selv:-)  På onsdag og torsdag kan de elevene i 1. – 4. kl, som vil, ta på julegenser og nisselue.

Samarbeidskonkurranse i regi elevrådet avdeling 1

Her ser du vinnerbildet som 4. trinn laget.

Her ser dere produktene som ble laget da elevrådet på avdeling 1 inviterte til en uhøytidelig konkurranse der poenget var å samarbeid.  Elevrådet stod for all gjennomføring, og vi nevner da planlegging og bedømming.  Dette arbeidet gir trening i ulike, enkle demokratiske prosesser.  Klassene fikk øvd seg i å samarbeide, samtidig som de har pyntet opp i gangene vår.