Nasjonale prøver – resultater for Grødem skole høst 2016

Grødem skole skårer tilfredsstillende og bra på nasjonale prøver. Det bekrefter at vi gir et godt opplæringstilbud til elevene. Det er heller ikke store overraskelser på individnivå, noe som tyder på at kartleggingen skolen gjør fanger opp elever som strever, samt de ulike nivåene elevene har. Det gir igjen et godt utgangspunkt for tilpasset opplæring og spesialundervisning.

Gjennomgang og analyse av resultatene mellom trinn viser og at måten skolen jobber med disse testene gir effekt. Opplæringspraksis blir evaluert og justert. Eksempelvis ser vi en antydning om at fokus på drøfting og refleksjon har gjort at eleven skårer høyere her. Det gjelder alle kategorier elever. Konsekvensen er at det gjøres mer feil på finn svar oppgaver.

Statistisk sentralbyrå utarbeidet i januar 2017 en analyse av skolenes bidrag til elevenes læring justert for forskjeller i elev og foreldregruppen. Det er gledelig at Grødem skole også her skårer solid.

Kort oppsummert er Grødem skole en god plass for elevene å lære. Vi etterstreber alltid å utvikle oss mer og utvikle hver enkelt elev så mye de kan innen sitt potensial.

Trykk på lenken under for å se kommentarer og resultater for de ulike trinnene:

Nasjonale prøver resultater 2016