1.-4.trinn: Foresattmøte i regi FAU m/Pål Roland 6. februar

Hvordan være en varm og grensesettende voksen?

Mandag 6. februar kl.19.30 til 21.00 inviteres du som foresatt til barn på 1. – 4.trinn til foredrag med dosent Pål Roland fra Læringsmiljøsenteret i Stavanger. Foredraget er en del av prosjektet «Være sammen» som skolene i Randaberg er en del av.

Pål Roland fra UiS er en av Norges fremste eksperter på dette området, og vi håper at alle som er foreldre for barn på 1-4. trinnet setter av kvelden for å bli inspirert av Pål!

Varme og grensesettende voksne
Prosjektet, Være sammen, handler om at barn skal møte varme og grensesettende voksne på alle arenaer, i hjemmet, i skolen, i barnehagen og på fritiden.

Kurset er bl.a. holdt for 350 ansatte i Randaberg Kommune og tilbys nå også til foreldre i barnehage og skole.

Pionerprosjekt
Prosjektet er – både når det gjelder innhold, størrelse og målgruppe – et pionerprosjekt i landssammenheng, og er i tråd med kommunens satsing på tverrfaglig arbeid.

Prosjektet samarbeider med Læringsmiljøsenteret på UiS, som sikrer oss forankring både i forskning og i et solid fagmiljø.

Foredraget blir i Aulaen på Grødem skole