Foredrag for foresatte: Angst og depresjon hos unge – forståelse og tiltak

Velkommen til foredrag med psykologspesialist Jon Fauskanger Bjåstad om tema Angst og depresjon hos unge – forståelse og tiltak.

Foredraget er for foresatte på 5. til 10. trinn, tirsdag 29.11.16 kl.18.00-19.00. Møt opp i aulaen på Grødem skole!

psykisk-helse-bilde

Kilde: Dagsavisen

Et lite google søk gir fort svar på hvorfor denne problemstillingen er viktig. Psykiske lidelser og stress er et økende samfunnsproblem. Det hemmer læring og trivsel på kort sikt, men øker også faren for å droppe ut av videregående skole og videre havne på sidelinjen i livet. Vi vet at dette kan forhindres, og da er det viktig med kunnskap om emne. Foresatte er fremdeles den viktigste i livet for barn og ungdom, så møt opp for å kunne hjelpe ditt barn i medgang og motgang.

For mer informasjon om foreleseren

Foredraget er i samarbeid mellom FAU og Grødem skole