Årshjul og informasjon – greit å vite i starten av skoleåret

Årshjul for skolen

Nå er skoleåret godt i gang, og snart starter fritidsaktivitetene også for fullt. I tillegg skal familiene ut på ulike aktiviteter og reiser. For å kunne planlegge og holde oversikt over hva som skjer på skolen så har vi laget en oversikt over ulike aktiviteter som avviker fra ordinær undervisning. Eksempelvis turer, fotografering, vaksiner o.l. Årshjulet ligger alltid i venstremenyen på hjemmesiden, men du finner den også her.

Informasjon og tillatelser

Skolen skal hvert år informere foresatte og elevene om reglene på skolen, i kommunen og hva som er konsekvensene ved brudd på disse. I tillegg ønsker vi godkjenning fra foresatte til å kunne bruke bilder, dra på turer o.l. Denne informasjonen gir lærerne muntlig til alle elevene i disse dager. På 1., 5. og 8. trinn deles informasjonen ut til hver enkelt elev for at dere som foresatte skal signere og returnere de til skolen. Hvis du ønsker å lese denne informasjonen digitalt så finner du lenken i menyen til venstre og her.

Én kommentar