17. mai 2022

17.mai står for døren, og vi håper på en fin dag med et flott barnetog. I Randaberg har vi en ordning med lærerdeltakelse i toget, men vi synes det er kjekt om foreldre også er med og går, sammen med lærere og elever denne dagen.

I mange av klassene våre går altså lærerne med elevene i toget, men det er noen klasser der lærerne ikke har anledning til å være med, og der blir klassekontaktene alene.

Klassefanene kan hentes i vestibylen på gamle Harestad skole-Administrasjonsfløy- i god tid før toget stiller opp.

Vi stiller opp i skolegården/ Torgmyrveien kl 09.45. Toget går kl 10.00. Grødem skole skal gå ganske langt framme i toget i år, som gruppe nr. 6 (bak kommunestyret).

Toget går i år til Vistestranden.

Sikkert ikke nødvendig med denne infoen, men: 17. maitoget skal være fritt for knall og andre smellsaker.

Vi ønsker med dette alle en god feiring av dagen!