Velkommen til nytt semester 2022

Grødem skole starter 2022 på gult nivå. For elevene vår betyr det:

• Det er vanlig skole innenfor klassen. Det kan komme endringer i lærer for å begrense antall nærkontakter. Mer info om dette får elevene på skolen.
  • Alle elever anbefales at testes før de møter på skolen med hurtigtest.
  • Ingen syke skal møte på skolen. Det gjelder all sykdom. Eleven kan komme tilbake når han/hun er feberfri og kun har restsymtomer.
  • Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming).
  • Elevene stiller opp klassevis ute og hentes inn puljevis av læreren. For ungdomstrinnet kan de gå inn når det er åpent, men må da holde avstand til elever fra andre klasser.
  • Faste pulter/arbeidsplasser anbefales for elevene.Det er ikke nødvendig å begrense elevers vanlige bevegelser i klasserommet.
  • Alle samlinger er utsatt eller avlyst ut januar 2022.
  • Tilstrebe å ha egne områder i skolegården for ulike klasser/kohorter i pauser/friminutt
  • Bibliotek vil ta imot besøk for utlån og innlevering av en klasse om gangen.
  • Mediatek og andre fellesområder kan brukes av en og en klasse.
  • Kroppsøving bør foregå ute, men også inne så lenge det bare er en klasse. Garderober kan benyttes, men elever kan ikke blandes mellom klasser.
  • Svømming går som normalt.
  • Mat & helse går som normalt.
  • Kunst & håndverk går som normalt der inndelingen er klassevis. Annen inndeling vil bli informert om på skolen.
  • Fysak går ut i hele januar (morgengym).
  • Melk får elevene som normalt fra torsdag 6.1.22.
  • Det anbefales ikke munnbind i opplæringssituasjon.
  • Kantinen er stengt.

SFO

• Morgen-SFO blir utendørs med tilsyn (husk gode klær). For de som ikke må ha morgen-SFO så oppfordres det til at barnet starter på skolen.
  • Elevene deles i mindre grupper basert på klassen og trinnet de går i.
  • Ansatte må holde avstand til kollegaer og foresatte (minst én meter).
  • Det blir ikke svømming på SFO.
  • Det blir ikke matservering fra SFO. Barna må ha med egen matpakke.

Ansatte på Grødem skole

• Ansatte vil i størst mulig grad ha hjemmekontor utenom undervisning. Det betyr at det kan bli noe lenger tid før vi svarer på henvendelser.
  • Møter holdes digitalt. Unntak hvis det er særskilte grunner til dette. Da blir møtet med 2 meter avstand og munnbind.
  • Det anbefales ikke munnbind i opplæringssituasjon.