Korona – gjeldende anbefalinger

Skolen er på grønt nivå

Syke ,eller hvis du har symptomer, må holde seg hjemme. Er du i tvil, så betyr nok det at du bør være hjemme dessverre.

Hvis eleven blir syk i skoletiden, eller møter på skolen med symtomer blir han/hun sendt hjem. Vi kontakter alltid foresatte først slik at dere vet at barnet/ungdommen er på vei hjem.

Kilde Pixabay

For å komme raskest mulig tilbake på skolen så anbefaler vi at barnet/ungdommen testes så snart som mulig for korona. En negativ test vil gjøre at barnet/ungdommen kan komme på skolen med restsymptomer (hoste/snue). Send kopi/skjermprint av testsvaret eller skriftlig beskjed om negativ test til kontaktlærer før barnet kommer tilbake.

Hva sier FHI om smitte blant barn?

God håndhygiene

På skolen fortsetter vi med spriting/vasking av hendene. Barna/ungdommen er gode på dette!

Voksne holder 1 meter avstand.

Foresatte må kun oppholde seg på skolens område hvis det er nødvendig. Hvis du må inn på skolen hold avstand til andre barn og gjør besøket kortest mulig. Unngå å gå inn i garderoben/klasserom, særlig hvis det er mange barn der.

Nye karanteneregler og testing

Fra 16. august kan barn og unge unntas smittekarantene hvis de gjennomfører testing i samsvar med angitte retningslinjer fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Lokalt i Randaberg vil smittevernteamet ivareta dette ved smitteutbrudd.