Velkommen til Skoleår 2021/22!

Skoleåret 2021/22 starter tirsdag 17. august for elevene:

1.klasse

Begynner første skoledag klokken 09.30 og slutter dagen kl.13.05.

• Elevene og foresatte møter lærere og ledelsen på fotballbanen. Elevene og foresatte står klassevis med avstand til hverandre. Områdene vil være merket.
  • Kontaktlærer tar elevene og foresatte med seg klassevis opp til 1.
    klassebygget. Når klassen kommer fram går lærer inn med
    elevene, mens foresatte venter utenfor. Når elevene har funnet
    plassen sin,slipper lærer inn foresatte (1 per barn) i puljer, slik at de kan ta bilde
    og se plassen til barnet sitt (ca 5 minutter).
  • Foresatte går deretter ut av skolegården. Det er dessverre ikke kaffe og drøs etterpå på grunn av smittevern.
  • Elevene slutter klokken 13.05. NB! Det er ikke SFO første skoledag.
  • Husk matpakke

Resten av uken blir vanlig skole og SFO. Vi må oppfordre til at barna leveres ved skolegrensen hvis mulig. Må barnet følges gjør det kort, og ikke bli igjen i skolegården. Vi beklager dette, men voksne i skolegården øker smittefaren.

2.-10. klasse

Begynner første skoledag kl.08.15, og har ordinær dag (Trykk her for å se når klassene slutter). Elevene møter ved klasserommet sitt. Det er ikke SFO denne dagen.

Foresatte må begrense besøk eller å følge inn i skolegården.

Resten av uken blir vanlig skole for alle klasser

Smittevern:

Skolen er på grønt nivå

• Syke ,eller hvis du har symptomer, må holde seg hjemme.
  • Vask god håndhygiene
  • Voksne holder 1 meter avstand.
  • Foresatte må kun oppholde seg på skolens område hvis det er nødvendig. Hvis du må inn på skolen hold avstand til andre barn og gjør besøket kortest mulig. Unngå å gå inn i garderoben/klasserom, særlig hvis det er mange barn der.

Gleder oss til å se dere alle igjen!