9. trinn i karantene fra 17.12.20

Vi har i ettermiddag torsdag 17.12.20, fått bekreftet at foresatt på Grødem skole er smittet med Covid19. Det er uavklart om sønnen er smittet eller ikke. 9. trinn og lærere settes derfor i karantene, mens vi ventet på svar. Trinnet vil mottat digital hjemmeskole. Avgjørelsen om dette ble gjort i samråd med smittevernkontoret. Vi fortsetter nå arbeidet med smittesporing, definering av nærkontakter og videre retningslinjer i samarbeid med smittevernkontoret.

Elever/foreldre som blir direkte berørt vil bli kontaktet. Klasse/elever som blir satt i karantene arbeider via classroom fra skolestart i morgen tidlig. Der vil de finne nærmere informasjon og lenke til klassens Meet. Klassen møter sine lærere digitalt. Vanlig timeplan følges.

Alle andre trinn møter som normalt på skolen

Lurer du på hva som skjer når det er mistanke eller smitte på skolen? Hvem får vite hva og hvordan? Her har vi skrevet litt om det.

Per Jarle Marsli
Tlf 99423264