10. trinn: Smittesporing blant elever på trinnet

Lørdag kveld var det fest på Øvre-Grødem, der en deltaker har testet positivt for covid-19. Ungdommen bor ikke i kommunen. På festen var det elever fra 10. trinn på Grødem skole. Smittevernkontoret og kommuneoverlege jobber med saken, og ungdommer vi vet har vært på festen er satt i karantene.

Smittevernteamet ber eventuelle ungdom som var på festen, men som ikke er kontaktet av smittevernteamet om å ta kontakt snarest på telefon 47785251 eller med rektor på tlf 99423264. De skal i utgangspunktet i karantene og ikke møte på skolen imorgen mandag.

10. trinn møter som vanlig på skolen på mandag, og holdes adskilt i henhold til smitteveilederen. Kroppsøving blir ute, ikke i Randaberghallen.

Hvis noe skulle endre seg vil ny beskjed sendes ut via Visma og legges ut på skolens hjemmeside.

Har du noen spørsmål eller informasjon du tenker skolen bør ha, ta kontakt med rektor på tlf 99423264.

Mvh Per Jarle Marsli
-Grødem skole-

Det er altså ikke påvist smitte på skolen, så alle som ikke er i karantene kan komme som normalt på mandag.