Korona: Dugnad for felles julefeiring

Grødem skole ønsker at foresatte snakker med barna/ungdommen sin om hvordan de kan være med å begrense smitte. Vi er alle lei av situasjonen, men vi har klart dette før, og klarer det igjen!

#En jul sammen – ikke hver for oss!

Tiltak endringer fra uke 47 – uke 52

Tiltak for å begrense smitte

• Hold avstand, vask hender og host i albuekroken.
  • Begrense sosial kontakt med andre mennesker.
  • Unge og voksne som har vært sammen med venner og i andre situasjoner der det ikke har vært en meters avstand, bør holde to meters avstand til folk i risikogruppen.

Når skal elever og ansatte ikke møte på skolen/SFO?

Elever og ansatte med luftveissymptomer:

• Elever og ansatte med nyoppståtte luftveissymptomer og/eller sykdomsfølelse skal ikke møte på skole/SFO, selv om symptomene er milde. Folkehelseinstituttets nettsider gir oppdaterte råd om syke voksne og barn.
  • De skal holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever og ansatte kan komme tilbake på skolen når de føler seg friske og feberfrie, selv om de har noe restsymptomer på luftveisinfeksjon (noe snørr, tett nese og lett hoste).

Elever eller ansatte som er i isolasjon eller karantene:

• • Det forutsettes at elever, foresatte og ansatte ikke oppsøker skolen dersom de er i karantene eller isolasjon. Det er ikke skolens ansvar å identifisere hvem som skal i isolasjon eller karantene. For mer informasjon se Folkehelseinstituttets nettsider.