TV-aksjonen 2020

Vi nærmer oss den store aksjonsuken! Dette året går pengene til WWF og arbeidet med plast i havet. På grunn av Covid 19 blir denne uken annerledes enn tidligere år. Vi starter derfor arbeidet allerede nå, og trenger dere hjemme med på laget.

Til å erstatte aksjonsuka (kaker, salg og aktivitet) vil vi ha sponsorløp, sponsorlesing, flaskepanting, turneringer, konkurranser og mye mer! Vi har ikke gjort det på denne måten før, men håper at elever, lærere og foresatte sammen kan samle inn penger til en god sak.

All betaling vil foregå uten kontanter. Elevrådet har opprettet en Spleis som går direkte til WWF etter aksjonsukens slutt den  18.oktober. Denne spleisen vil alle kunne følge med på gjennom hele perioden. Den vil være med på å holde på samholdet rundt innsamlingen  Grødem skole har i denne uken, uten at vi kan være sammen slik vi pleier.  Alle innbetalinger kan gjøres anonyme.

Har du lyst å støtte aksjonen eller allerede pantet flasker? Trykk her for å bidra!

God innsamling!