Anleggsarbeid på fotballbanen fra neste uke

Neste uke starter arbeidet med å totalrenovere grusbanen. Det betyr at grusbanen sperres av og at det vil bli anleggsarbeid nær skolen. Allerede tirsdag 21. september er området avsperret for bruk.

Et slikt arbeid gir kortvarige ulemper som vi må håndtere. Vi gjør derfor følgende tiltak:

• Avlevering av barn på p-plass: Vi ønsker at færrest mulig kjører barna sine på skolen. Hvis du må kjøre, så ønsker vi at barnet settes av ved Prix i perioden arbeidet pågår.
  • HMS: Anlegsarbeidet er godt ivaretatt i forhold til sikkerhet. Det gjøres i samarbeid mellom skole, kommune og entrepenører. Mer detaljert info kommer her på hjemmesiden.
  • Korona: Skolen mister en del av uteområdet for en periode. Vi justerer derfor på timeplaner og friminutt for ungdomstrinnet fra neste uke. Detaljer om dette kommer på mandag.

Beklager de ulemper dette medfører, men alt i alt er vi heldig som får et flott uteområdet til friidrett, lek og fotball. På bildet kan du se hvordan det skal bli: