Litt informasjon i oppstarten

Skoleåret 2020/21 er nå igang! Det var kjekt å få alle elevene tilbake til skolen, og vi gleder oss til et lærerikt og utviklende år.

Noe nytt og litt påminnelse av info er samlet her:

• Årshjulet til skolen: Sjekk ut dette hvis du eller eleven lurer på om vi skal noe spesielt. Foreldremøter står også der.
  • Når starter og slutter elevene? Svaret står her. NB! Vi har endret på friminuttene, så det er litt nye tider.
  • Korona: vi gjør alt vi kan for å sikre et trygt og godt miljø, og det gjelder også i forhold til smittevern. Her er våre tiltak for å ivareta dette. Barna avleveres ved skolens grense.
  • Trafikksikkerhet: Når 544 barn skal komme seg trygt til og fra skolen må vi alle hjelpe til.
    Husk hjelm på sykkel/sparkesykkel/el-ting, se deg for når du går og ta ekstra hensyn til de yngste barna.
    Benytt det fine været til å øve inn gode gå-til skolen vaner.
    Barn som blir kjørt til og fra skolen utgjør den største risikoen for ulykker, så unngå dette så langt det er mulig.
  • Bærbare maskiner til 5.-10. trinn: Alle elever på 5.-10. trinn får egen PC (chromebook) av skolen. Det er et fantastisk hjelpemiddel for elevene. Dessverre så er det mye skader og unødvendig slitasje på for mange av maskinene. I år fokuserer vi på dette, og ber foresatte hjelpe oss. Lag gode rutiner for å legge maskinen i coveret, ikke spis ved maskinen, ikke sett på klistermerker eller utfør endringer. Skader vil føre til erstatningskrav.
  • LK20: Elevene har i år fått ny læreplan, Kunnskapsløftet 2020.
  • Visma app: For å få informasjon direkte og enkelt fra skolen anbefaler vi at dere laster ned appen «Min skole». Se hvordan her. Begge foresatte kan legges til. Hvis det er behov for flere foresatte må skolen ha skriftlig godkjenning fra foreldrene på dette.
  • Melk: Det blir ikke tilbud om melk for elevene pga smittevern.
  • Kantinetilbudet for ungdomstrinnet blir:
    Mandag: 8.trinn
    Onsdag: 9. trinn