Sommeravslutning – Grødem skole

Sommerferien er her. Og for å markere en endelig avslutning på skoleåret har Grødem skole en tradisjonell samling der Ole Lotsberg byr opp til allsangen «Det er sommeren som gjelder» for alle elevene på Grødem skole. Mange nåværende og tidligere elever forbinder nettopp denne samlingen med den endelige markering av slutten på skoleåret og begynnelsen på sommerferien. For Ole Lotsberg er dette den siste samlingen da han fra høsten er pensjonist. Med dette overtar Alf Egil Aukan stafettpinnen for å lede avslutningen de neste årene.

Denne samlingen som så mange andre samlinger etter Covid-19, måtte tilpasses og juseres. Den ble derfor gjennomført digitalt og strømmet direkte på YouTube for nåværende og tidligere elever på Grødem skole. Opptaket av direktesendingen kan ses i klippet under.