Avslutning av skoleåret 2019/20

Vi er ikke i mål enda med skoleåret 2019/20, men vi nærmer oss. Derfor vil vi gi litt info om hva som kan forventes de siste ukene.

• Elevene går på skolen slik det er organisert nå ut skoleåret. Vi ønsker å holde på dette, så sant det ikke kommer nye signaler fra myndighetene.
  • Torsdag 11. juni inviteres nye 8. trinn til foreldremøte i Aualen. 8A møter kl17.15 & 8B møter kl.18.15. Invitasjon
  • Fredag 12. juni får elevene på 10. trinn informasjon om Orden- og oppførselskarakteren sin. Foresatte må før det sjekke at fravær og kommentarer stemmer i Visma.
  • Onsdag 17. juni blir det vitnemålsutdeling i Varen for 10. trinn med foresatte. Det blir siste dag på skolen for trinnet. Mer infor kommer i egen invitasjon.
  • Siste skoledag er fremdeles fredag 19. juni. Elevene møter i klasserommet, og vil ha siste dag der. Det blir litt digital fellesopplevelse, og deretter kos og kaos med kontaktlærer. Elevene er ferdig på skolen kl.12.15.
  • SFO: Barna som går på SFO går rett dit etter avslutningen av skoleåret. SFO holder åpent til og med 30. juni.

Det er noen ting vi ikke får gjennomført, og annet vi prøver å få på plass:

• Bokstavfesten går ut pga organiseringen er for krevende innenfor smittevern.
  • Aktivitetsdagen for hele skolen går ut.
  • Grillfesten til FAU avlyses. Skolen og FAU vil ikke organisere avslutninger ut over den de får i klassen fredag 19. juni. Hvis det er ønske om annet fra klassekontaktene ber vi om at dette gjennomføres innenfor smittevernsreglene.
  • Fotballkamp mellom 10. trinn og lærerne er uavklart.