Til alle foresatte og elever

“The Times They Are A-Changin” synger Bob Dylan, og en bedre beskrivelse av tiden vi lever i skal vi lete lenger etter. Det har skjedd mye dette halve året, og nå kommer en ny fase til. Fra tirsdag 2. juni normaliseres hverdagen enda litt. Detaljene kommer i veilederen i morgen (29.05), men det vi allerede vet er:

• Hele skoleklasser regnes som en kohort.
  • Fortsatt unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsing og klemming), men 1-meter regelen i skolen opphører.
  • Trinnvise kohorter på SFO
  • Fortsatt avgrense kontakt i skolegården for ulike klasser/kohorter i pauser/friminutt.

Det betyr at vi har den glede å invitere alle elever tilbake til sine vanlige klasser fra tirsdag 2. juni!

Det kan fortsatt komme endringer før sommerferien, men vi antar og planlegger ut fra at det blir slik som dette frem til den 19. juni. Hvis ikke får dere vite om det.

Vi har satt noen tiltak for å ivareta smittevern videre. Selv om vi ikke er i alarmberedskap nå, så må alle fortsette dugnaden for at det skal forbli trygt. Det er kanskje vanskeligere nå når det ikke føles så farlig lenger, men hjelp hverandre med å huske:

• Hyppig og god håndvask
  • Host i albuen
  • Hold barnet hjemme hvis det viser tegn på sykdom. Ta kontakt med lege hvis du er usikker.

Videre vil vi fortsette med to oppmøtetider for å begrense antall elever i friminuttene. Timeplanene vil også bli noe endret. Mer informasjon fås via lærerne.

1.-4. trinn
A og C klassene starter kl.08.00
B- klassene starter 08.15

Timeplaner: Går tilbake til ordinære timeplaner (før 12. mars)

Trinnvise kohorter på SFO
Stenger kl. 16.30 hver dag
Morgen SFO blir avgrenset i oppstarten ettersom det ikke skal blandes mellom trinn. Det vil gi noe redusert tilbud neste uke. Det vil være tilbud følgende dager: Tirsdag og torsdag 07.30-08.15 primært utendørs
5.-7. trinn
5a og 5b starter kl.8.15
6a og 6b starter kl.8.00
7a og 7b starter kl.8.15

Timeplaner/arbeidsplaner: Går tilbake til ordinære timeplaner (før 12. mars). Unntak K&H og mat & helse som må være i klassene uten deling.
8.-10. trinn
8. trinn og 10. trinn starter kl 0815
9. trinn starter kl 0800.
Timeplaner/arbeidsplaner: Trinnene beholder planene de har hatt de siste ukene (oppstart 11. mai). Dette på grunn av fremmedspråk. K&H, valgfag og mat & helse som må være i klassene uten deling.
Intro
Oppstartstidspunkt: Starter kl.08.15

Avslutninger for klasser

Foreløpig vet vi ikke helt om hele trinn eller bare klasser kan møtes for avslutning for året. Det må vi komme tilbake til i neste uke.

Avslutningsvis må jeg si vi er heldige. Vi er heldig som har lite smitte i Randaberg. Vi er heldig som har politikere og skolekontor som har satset på skole, og som gav oss gode rammer for å håndtere dette. Vi er heldig som har trygge og fleksible lærere, inspektører, assistenter, miljøterapeuter, renholdere, vaktmester og andre på skolen vår. Vi er heldig som har dere som foreldre og foresatte. I fellesskap har vi skapt trygghet, rammer og forutsigbarhet i en tid der dette manglet. Sammen har vi favnet om barn og unge i nærmiljøet vårt. Me har fått te det utroliga – i samen!

Vi vet det har krevd mye av dere hjemme, og at det til tider har vært vanskelig for barna. Til tross for dette har vi bare møtt raushet og fleksibilitet fra dere. Det setter vi stor pris på, og takk for det!

Nå retter vi blikket mot en sommer i Norge. Men før det skal 10. trinn takkes av i Varen (!), nye klasser skal settes, klasserom skal ryddes, turer skal gås, lærere takkes av, og gode ord, men ikke klemmer, skal utveksles mellom store og små. Det er en travel og fin tid vi gleder oss til!

Digital klem fra

Per Jarle