Digital Omvisning på skolen

Skal du begynne i 1. klasse, i 8. klasse eller bare savner skolen? Vi kan ikke invitere deg inn enda, men hva med en digital omvisning i stedet?

Googlemannen (Kilde Google)

De fleste av oss har brukt Google maps for å finne en adresse eller destinasjon de skal til, men hadde det ikke vært kjekt å kunne gå inn i bygningene også? Nå er det mulig på Grødem skole! IT- ansvarlig har lagt ut en digital omvisning som gjør at du kan besøke oss. Bruk lenken til Google maps, søk opp skolen og slipp Googlemannen der du vil gå. Deretter bruker du pilene for å vandre videre.

Spesielt håper vi dette kan gi nye 1. klasse og 8. trinn et inntrykk av skolen, men også for nye elev og nye ansatte kan det være nyttig. For oss andre som kjenner skolen er det kanskje mest gøy, men det er jo en fin grunn det også.

Velkommen inn til oss!

Skjermdump fra Google maps