påske – før og etter

Påsken nærmer seg, men det er lite som tyder på at vi vet mer om videre skoletilbud til elevene før vi tar ferie. Jeg har forståelse for at det er slik, men samtidig skulle jeg ønske at vi kunne gi elever, foresatte og skolens ansatte en visshet inn i ferien. Det tror jeg hadde vært godt. Her er det vi vet om videre drift.

Informasjon om videre drift får vi onsdag 8. april.

Innen da vet vi ikke;
– om skolene blir delvis åpnet, og fra hvilken dato
– i hvilken grad aktivitet kan gjenopptas
– hvilke smittereduserende tiltak som må gjennomføres.

På grunn av at det ikke er avklart vil Grødem skole forberede elevene på at uken etter påske blir hjemmeopplæring lik den vi har hatt de siste ukene.

Ut fra informasjon vi får 8. april vil skolene komme med mer informasjon om videre skoletilbud. Det vil tidligst komme torsdag 10. april 2020.

Uke 15 (6. april til 8.april)

Skolene i Randaberg holder åpent for tilsyn mandag til og med onsdag for barna som har rett på dette i uke 15. Alle dager klokken 7.15-16.30, men åpningstidene justeres etter behov. Behov meldes til skolen innen torsdag 2. april.

Åpningstider i påsken ut over dette vurderes hvis det oppstår akutte behov.