Til nye elever og foresatte skoleår 2019/20

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som elev ved Grødem skole fra høsten 2019.

Før skolestart mandag 19.august har vi lyst til å informere både deg og dine foresatte om skolen og hvordan skoledagen vil bli når du starter opp. Denne informasjonen har vi valgt å fordele på flere tidspunkt i løpet av våren. De viktigste er:

Kilde:Pixabay

Innskriving: tirsdag 2.april og onsdag 3.april 2019

Tirsdag 2.april  kl 17.00 – 18.00 for elever med etternavn som begynner med A-I

Onsdag 3.april  kl 17.00 – 18.00 for elever med etternavn som begynner med J-Å

På innskrivingsdagen møter dere i skolens bibliotek. Det ligger i hovedfløyen med inngang nær flaggstanga. Her får du tegne/høre eventyr, deretter får du får treffe rektor/inspektører, og du får en omvisning i klasserommene og litt informasjon  om SFO.

Bli kjent kveld :  Onsdag 5.juni kl 17-18

På Bli-kjent kvelden får du møte den læreren som skal være din kontaktlærer, du får treffe de andre elevene i klassen og være med på en undervisningstime. Samtidig blir det et eget informasjonsmøte for de foresatte.

Vi ber dere fylle ut og returnere følgende skriv:

Søknadskjema til SFO finner dere på hjemmesiden til Randaberg kommune, under

skole og utdanning :Søk barnehage/SFO.