Resultat nasjonale prøver 2018

Resultatene for årets nasjonale prøver er nå klar. Også i år er vi fornøyd med resultatet. Vi ser at elevene får en solid begynneropplæring (1.-4. trinn som prøvene på 5. trinn måler), mellomtrinnet løfter elevene videre (prøven på 8. trinn måler utvikling 5.-7. trinn), og videre utvikling fra 8. til 9. trinn. I sum gode og stabile resultater som viser at elevene får en tilfredsstillende skolegang på Grødem.

Vi ser og at vi har få elever på de svakeste nivåene, noe som betyr at vi lykkes godt med oppfølgingen av de som strever faglig.

Videre bruker vi prøvene på elevnivå for å fange opp enkeltelever som skårer svakere enn forventet, og for klasser/grupper som vi kan tilpasse opplæringen mer for.

Her kan du se hele resultatet med kommentarer