Til nye elever og foresatte – 1. klasse 2018/19

Velkommen til Grødem skole

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som elev ved Grødem skole fra høsten 2018.

Før skolestart torsdag 16.august har vi lyst til å informere både deg og dine foresatte om skolen og hvordan skoledagen vil bli når du starter opp. Denne informasjonen har vi valgt å fordele på flere tidspunkt i løpet av våren. De viktigste er:

Innskriving: mandag 19.mars og tirsdag 20.mars

Mandag 19.mars  kl 17.00 – 18.00  for elever med etternavn som begynner med A-M

Tirsdag 20..mars kl 17.00 – 18.00 for elever med etternavn som begynner med N-Å

På innskrivingsdagen møter dere i skolens bibliotek. Det ligger i hovedfløyen med inngang nær flaggstanga. Her får du tegne/høre eventyr, deretter får du får treffe rektor/inspektører, og du får en omvisning i klasserommene og litt informasjon  om SFO.

 

Bli kjent kveld :  

Onsdag 6.juni kl 17-18

På Bli-kjent kvelden får du møte den læreren som skal være din kontaktlærer, du får treffe de andre elevene i klassen og være med på en undervisningstime. Samtidig blir det et eget informasjonsmøte for de foresatte.

Vi ber dere fylle ut og returnere følgende skriv:

 

Søknadskjema til SFO finner dere på hjemmesiden til Randaberg kommune, trykk her

 

Aktuell informasjon om skolen blir jevnlig lagt ut på skolens hjemmeside. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med rektor(51413173) eller inspektør(51413172)