Bestille skolemelk?

Hvis du ønsker at barnet ditt skal ha skolemelk må det bestilles via Skolelyst (TINE).

Ved å opprette en profil på Skolelyst.no kan du enkelt registrere barna dine, legge inn bestillinger og følge med på ordren, samt se ordrehistorikk. Du kan betale månedlig eller hele beløpet med en gang. Det koster ikke noe ekstra dersom du ønsker å betale månedlig.

Hva er nytt i år?

Grødem skole er i stadig utvikling, og i år har vi endret på følgende til skoleåret 2022/23 for å gi elevene et bedre tilbud:

• Skoledagens inndeling er endret. Friminuttet mellom 4. og 5. time er tatt bort slik at det nå er en dobbeltime.
  • Morgen SFO er nå på 2 bygg på grunn av økt elevtall.
  • SFO har ukentlige leker/aktiviteter de setter opp som barn kan delta på.
  • 9. og 10.trinn har fått en «arbeidstime» onsdager 5.time slik at oppdrag/lekser og annet kan jobbes med i dagen.
  • Ungdomsskolen bruker ikke lenger anmerkning for å korrigere atferd.
  • 5.-7.trinn har ikke lenger fysisk aktivitet i starten av dagen, men fast turdag hver 6. uke.
  • Introbasen er utvidet til 2 rom på hovedbygget og to rom på ungdomsbygget grunnet økt elevmasse.
  • Skolen har og skal kjøpe inn utstyr som bidrar til at elevene får en mer praktisk og variert hverdag i de teoritunge fagene.
  • Frifotområdet er nå ferdig og vil bli benyttet i friminutt og kroppsøving.

Vi håper og tror at disse endringene vil være til glede for elevene vår!

Skolemelk 2022/23

Grødem skole har fra skoleåret 2022-23 valgt å overføre skolemelkbestillingen til Skolelyst®. Dette er en fleksibel løsning gjennom Tine meierier som leverer mat- og drikkeprodukter til skoler over hele landet. Det er enkelt å legge inn bestilling og sikre god og variert mat og drikke til skoledagen.

Ved å opprette en profil på Skolelyst.no kan du enkelt registrere barna dine, legge inn bestillinger og følge med på ordren, samt se ordrehistorikk. Du kan betale månedlig eller hele beløpet med en gang. Det koster ikke noe ekstra dersom du ønsker å betale månedlig. Det kan ta opptil 14 dager fra bestilling til første levering så det anbefales å gjøre dette så snart som mulig.

Vi starter opp med skolemelk igjen mandag 22. august.

10.tr Vitnemålsutdeling

10 år med skole
Fullført og godkjent vitnemål
Vennskap
Minner
Nye muligheter

Takk til alle elevene som sammen har utgjort et flott trinn, og som bidro til en fin kveld i går. Takk også foresatte og lærere som har heiet gjengen frem og som også bidro på vitnemålasutdelingen.

«Me kan få te det utroliga – i samen!»

…og det har vi klart!

1.tr Sirkus!

I dag besøkte «Randaberg Sirkus» skolen vår. Det var hunder, klovner, jungeldyr, sang og sirkusdirektør. Alt som skal til i et ekte sirkus! Her kan du se noen bilder fra dette.

P.S. Dyrene på sirkuset så ut som de hadde det veldig godt.

P-plass stengt en periode fra i dag 10.6

På grunn av lakkering av løpedekket rundt fotballbanen blir p-plass til Grødem skole stengt fra kl.13.00 i dag (fredag 10.6). Det er fare for at rød lakk skal spres med vinden som er årsak til at vi stenger.

Den vil holde stengt frem til arbeidet er ferdig. Hvor lenge vet vi ikke på grunn av dette er væravhengig, men de gjør alt de kan for å ferdigstille raskt.

I perioden det er stengt kan p-plass ved Grødemkirken benyttes. Dere som henter/leverer barn med bil må da påregne tiden det tar å gå til og fra p-plass. Vi beklager ulempen det medfører, men gleder oss til at Frifotområdet står ferdig!