3.tr adventsamling

Tradisjonen tro inviterte 3. trinn hele skolen, og foresatte på kvelden, til adventsamling. I år var det nytt innhold med nissefar og nissemor som hadde glemt jula, og reist til syden. Det kan jo ikke gå godt, eller?

En flott forestilling der alle bidro og var på scenen! Takk til barna, og de voksne som fikk dette til

Nettsted for ungepårørende

UngePårørende.no skal være en trygg og god arena for å finne informasjon, filmer, veiledning for hva barna kan gjøre selv for å få det bedre og hvordan de kan søke hjelp til det de ikke kan ordne selv.

Vi tilbyr fagtekster, anonymiserte brev fra barn med pårørendeerfaring, filmarkiv og hjelpetelefon med chat, SMS og e-post.

Informasjonen på siden er alderstilpasset – 17 åringer og 7 åringer har gjerne både ulike ting de lurer på og ulikt behov for detaljert informasjon. Fagtekstene er utviklet av psykiater, og ledende fagperson på barn som pårørende, Anne Kristine Bergem.

endelig fornying av fotballbanen?!

Foreldrene Stig Fjetland, Arlid Grov & Geir Lunde har tatt initiativ til, og nå trolig lykkes med å få oppgradere fotballbanen utenfor skolen. FAU, nærmiljø og elevråd, og nå politikerne, har alle vært involvert og bidratt til dette. Et viktig løft for skolen og nærmiljøet, så dette heier vi videre på!

Området vil da bli utbygget som et Frifotområde. Les mer om saken i Bygdebladet

fagfornyelsen

Vi i skolen har i disse dager fått helt nye arbeidsinstrukser. Fagfornyelsen kan leses om i media, og det er et viktig tema for oss. I lenkene under kan du lese hva som skal prege norsk skole trolig de neste 10 årene. Skal vi slutte med nynorsk? Skal alle kode? Livsmestring? Alt dette og mye, mye mer kan du lese om her!

Nye læreplaner for grunnskolen og de gjennomgående fagene er nå fastsatt

I dag ble de nye læreplanene fastsatt av Kunnskapsdepartementet. De nye læreplanene er nå tilgjengelig i ny digital visning på udir.no.

Oversikt over de nye læreplanene

Informasjon om støtte til å innføre nytt læreplanverk

De nye læreplanene skal tas i bruk fra skolestart i 2020.

Utdanningsdirektoratet