Informasjon og tillatelser 2019/20

Hvert år skal foresatte og elever informeres om skolens reglement og retningslinjer. Dette gjøres i klasserommene for elevene, men for foresatte sendes det hjem elektronisk på mail. Det er viktig at heftet leses.

Bakerst i heftet ligger et skjema som på 1., 5. og 8. trinn skal returneres til skolen. Det samme gjelder for nye elever ved skolen. Skjema får elevene med seg fra læreren, og skal returneres til kontaktlærer med signatur.

Her kan du se informasjonsheftene som er sendt hjem

sommerles

Vi oppfordret før sommeren til deltakelse i kampanjen «Sommerles», og det er svært gledelige tall vi nå har fått. 1 av 4 elever fra 1.-7.trinn har deltatt, noe som er knall bra! Biblioteket i Randaberg forteller og om godt besøk i sommer.

Kjekt at så mange har lest i sommer – og takk til alle foresatte som har oppmuntret til dette

P.S. Det er lov å lese også når skoleåret er startet 😉

trafikk rundt skolen

Det er mange som kjører barna sine til skolen, og det gjør det utrygt for elevene. Særlig trafikk og avlevering av barn i Fjordsolveien øker risikoen for ulykker. Her er det svakere belysning, ingen avleveringssted og bilene må rygge.

Vi må be alle om å;

• Ikke kjør ned Fjordsolveien, men bruk avleveringssted på p-plass. NB! Det er ikke lov å parkere i avleveringssonen.
  • Samkjør gjerne med naboen hvis du må kjøre
  • Bruke refleks (mange elever går i sorte jakker og regntøy)
  • Vær tålmodig i trafikken. Planlegg slik at du ikke skaper farlige situasjoner
  • Husk hjelm for de som sykler

Vi ønsker alle trygge barn, så da må alle ta ansvar for at de kan være det på veien også

På bildet viser den blå streken anbefalt kjøremønster, mens rødt viser farlige områder

Hentet fra google maps

bestilling av Melk skoleår 2019/20

Skolen tilbyr skolemelkordning som gjelder for hele skoleåret (180 dager). Elevene går på skolen 190 dager, men mister noen dager med melk pga ferier o.l. Bestilling gjøres via lenke du har mottatt på sms fra skolen. Hvis du ikke har fått denne – ta kontakt.

Vanlig lettmelk koster 1080kr og kakaomelk 1530kr. De som ønsker å delta i ordningen betaler beløpet til konto: 3260.10.16000. Husk å merke betalingen med: ELEVENS NAVN, KLASSE + 16152 230

Elevene som bestiller skolemelk får fra tirsdag 20. august.

God sommer!

Takker alle foresatte, lærere, andre voksne på skolen, og ikke minst elevene for ett fint skoleår, og ønsker dere alle en god sommer!

En fin og nyttig aktivitet å ta med seg inn i sommeren, er å lese. «Lesemuskelen» er en ferskvare som må trenes og holdes ved like. I Stavanger Aftenblad kunne vi lese at de som ikke leser i sommer kan risikere å rykke tilbake til nivået de var rundt påsketider. Kanskje, kanskje ikke kan vi tenke – men hvorfor ta sjansen når lesing er gøy!
Sommmerles er en kjekk konkurranse vi oppmuntrer til at alle elever deltar på. Sjekk det ut på www.sommerles.no

Skolestart: Mandag 19. august 2019
1. trinn: Møter klokken 09.30 og er ferdig klokken 11.00
2. til og med 10. trinn har vanlig skoledag (start 08.15)

Trenger du å kontakte skolen før skolestart? Trykk her for kontaktinfo

Rektor Sten takker av elevene for siste gang

10.tr eksamen – muntlig

Det nærmer seg siste eksamen for årets 10. trinn. Her er litt informasjon om lokal gitt eksamen, også kalt muntlig eksamen:

Tirsdag 11. juni

• Elevene møter kl.08.30 på skolen
  • Klokken 08.45 får de praktisk informasjon om eksamen
  • Kl.09.00 gis info om fag de har kommet opp i
  • Resten av dagen får de info om veiledning og råd

Onsdag 12. juni

• Elevene møter k.08.45.
  • Klokken 09.00 får de vite tema/problemstilling.
  • De får veiledning av lærer 15-20 minutt, og jobber ellers med faget sitt+ presentasjon

Torsdag 13. juni

• Eleven møter 30 minutter før oppsatt eksamenstid.
  • Eleven får karakter rett etter eksamen, og er da ferdig for dagen.
  • Sykdom: hvis noen er syk må skolen ha legeattest på dette.
  • Klage? Ta kontakt med inspektør.

LYKKE TIL

Velkommen til grillfest

FAU arrangerer sammen med skolen den årlige grillfesten for elever og foresatte, torsdag 13. juni kl 17.00 – ca 18.30

FAU selger grillmat, kaffe og kaker til inntekt for FAU-arbeidet, mens skolen tar seg av underholdningsinnslag ved elever. I tillegg blir det boksalg i mediateket på mellomtrinnet. Her kan du gjøre gode bokkjøp for en svært rimelig penge. Bøkene selges for 5 kr stk, eller 30 kr for et bærenett. Kun kontant betaling.

Foreløpig ser værmeldingen for dagen fin ut, men dersom været slår seg vrang vil arrangementet bli flyttet innendørs.

Kilde: Pixabay

les!

Her ser dere noen bilder fra når elevene på 7. trinn leste for 1. og 2. klasse. Det en en av de viktige aktivitetene biblioteket gjør for å skape leselyst og nysgjerrighet for bøker.

Øvelse gjør mester, og det gjelder også lesing! Kirsten på biblioteket hjelper alle som ønsker tips til en god bok på skolen, og i ferien!

Sommerferieaktiviteter!

Sommerferieaktiviteter 2019 er et tilbud til deg fra 5. klasse og oppover, der du kan prøve ut aktiviteter du liker eller er nysgjerrig på.

Kanskje du finner deg en ny hobby, eller kanskje du treffer nye venner eller lærer noe nytt. Målet vårt er uansett at du skal få en fin opplevelse.

Vi håper at du vil være med på en eller flere aktiviteter i løpet av sommeren. Du finner mer informasjon om påmelding, priser og aktiviteter i denne brosjyren.

Første mann til mølla – så meld deg på via denne lenken