Morgensamling

I dag var det 4. trinn som var ansvarlige for morgensamlingen. De hadde satt sammen et variert program der de startet med et sanginnslag som tre av jentene fremførte på talentkonkurransen. Mens disse jentene sang, fikk klassens turnere vist seg fram i bakgrunnen. Så viste de hvordan det var å lære bokstaver i 1. klasse. Helt til slutt viste de fram mange kjekke friminuttsaktiviteter. Takk til 4. trinn for en fin morgensamling.

Det er som alltid kjekt å se de mange foreldre og besteforeldre som tar seg tid til et lite skolebesøk på morgenkvisten.

Vi ønsker alle en flott sommerhelg! Nyt disse gode dagene!

Morgensamling med 1. trinn

I dag var allrommet fullsatt av elever, foreldre og besteforeldre som ønsket å få med seg morgensamlingen i regi av 1. trinn. Elevene hadde satt sammen et variert program med sanger på både engelsk og norsk. Det er ingen tvil om at disse elevene kan synge, og sanggleden smitter over på oss tilhørere. Når programlederen innledningsvis oppfordret oss til å kose oss, kan vi si med sikkerhet at det gjorde vi! Tusen takk til elever og lærere på 1. trinn! Så må vi også få sagt at det er ekstra hyggelig at så mange foreldre og besteforeldre setter av litt tid fredag morgen for å se på disse flotte elevene!

Morgensamling

På morgensamlingen i dag var det vinnere av onsdagens talentkonkurranse som fikk vist seg fram. Vi fikk oppleve både dans, sang og musikk. Vi imponeres alltid over elevenes prestasjoner, både det de gjør enkeltvis og det de presenterer sammen med andre. Tusen takk til dere som bidro i dag, takk også til flinke programledere fra 10. trinn!

God vinterferie!

I dag ble vinterferien sunget inn på sangsamling på Goa skole. Forsangere var elevene på 8. trinn. De sangene de hadde valgt var «Let it go» fra Disney’s Frozen og «Forelska i lærer’n». Dette var nok sanger som de fleste elevene kunne kjenne igjen.

Nå ønsker vi store og små en velfortjent vinterferie! Om været blir for dårlig til å være ute, kan vi alltid anbefale å lese en god bok!

Morgensamling

I dag hadde 5. trinn ansvaret for morgensamlingen. De hadde laget to skuespill  ut fra kjente eventyr. Sentralt i begge eventyrene var den sultne ulven. Kjekke skuespill for store og små! Etterpå fremførte mange av elevene en flott dans. Dette var dans med stil, lett å se at det var jobbet godt med!

Hyggelig at så mange foreldre tok turen til skolen en tidlig fredagsmorgen. Ønsker alle sammen en god helg!

Tenn lys !
Et lys skal brenne
for denne lille jord.
Den blanke himmelstjerne,
der vi og alle bor.
Må alle dele håpet
så gode ting kan skje.
Må jord og himmel møtes.
Et lys er tent for det.

Vi hadde en høytidelig adventsamling fredag morgen i regi av 4. trinn. Fint å komme inn i et mørklagt allrom opplyst av en ring av stearinlys. Det var både korsang, fellessang og diktlesing. En fin start på dagen og adventhelgen!

Dyreforestilling

Denne uken har elevene på 1. trinn hatt forestilling for elever og foreldre. Onsdag formiddag var elevene på 2. – 5. trinn invitert til premieren. Om kvelden var det familien sin tur til å overvære denne flotte forestillingen. Og her snakker vi stinn brakke! Disse elevene har gått på Goa skole i litt over tre måneder, og da er det ikke mindre enn imponerende at hele trinnet er aktive i en flott forestilling. Her fikk mange vist sine talenter, både gjennom sang, rytmeinstrumenter, dans og skuespill.

Takk for at vi fikk overvære dette!

Askeladden og de gode hjelperne

På fredag var det Askeladden og de gode hjelperne som stod på programmet. Men elevene på 4. trinn lot seg ikke avspise med det tradisjonelle eventyret. De hadde omskrevet det til en mer moderne versjon som inneholdt både skumle halloweenmasker, en gjeng med dykkere og flinke sydamer. Og midt oppi dette møtte vi Askeladden som takket være alle de nye hjelperne sine også denne gangen gjorde seg fortjent til Prinsessa og halve kongeriket.  Alle elevene på trinnet hadde roller. Elevene spilte skuespill som kunne høre hjemme på de beste teaterscenene. Jammen ikke rart at de mange tilskuerne var begeistret. Det beste av alt, som en av lærerne sa: Dette greide de helt alene!

Tusen takk til alle på 4. trinn for en eventyrlig forestilling!