Grødem skole bygger skolen i Minecraft

Elever i 8B på Grødem skole har fram til vinterferien jobbet med målinger og beregninger i matematikk. I den anledning har de bygget hele Grødem skole i det digitale Minecraft-universet. Til og med det mest bortgjemte bøttekottet er tatt med. Vaktmesteren har vært «plaget» av ivrige 8.-klassinger på jakt etter behjelpelige arbeidstegninger av skolen. Målet har hele tiden vært å gjenskape skolen på en mest mulig korrekt måte i den skapende, kreative og engasjerende Minecraft-spillverden. Elevene har fått til imponerende arbeid gjennom samarbeid, planlegging, målinger og beregninger. Ta en kikk på videoen for en smakebit av spennende prosess og flott resultat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *